Roxana Lușneac la Golden Hour cu Jessie: Previziuni 2024-2026, al treilea război mondial

Postat de pe 15 iunie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, astrologul Roxana Lușneac a făcut previziuni pentru următorii 2 ani și a vorbit despre aspecte legate de un posibil al treilea război mondial.

Roxana Lușneac a analizat cum vor fi următorii 2 ani, dar și viitorii 7 ani ai omenirii. Chiar dacă mulți cetățeni sunt nemulțumiți de rezultatul scrutinului electoral, astrologul Roxana Lușneac i-a îndemnat să aibă încredere că pe data de 29 iunie planeta Saturn intră în retrogradare și va face „curățenie” cu toți cei care au greșit în aceste alegeri. Chiar dacă planetele nu au un tranzit favorabil în această perioadă, nu trebuie să ne panicăm, pentru că mintea noastră și corpul fizic sunt foarte sensibile la panică și frică. Astrologul Roxana Lușneac ne recomandă să gândim pozitiv și să ne ridicăm vibrația interioară.

Până în mai 2025 este posibil să avem un al treilea război mondial, sau un conflict cu implicarea SUA, sau niște schimbări foarte mari, mai ales politice, sau posibile asasinate. În toamna acestui an vor fi tensiuni mari. De pe 1 mai 2024 până pe 14 mai 2025, Jupiter se află în Taur, alături de Uranus (de pe 1 iunie), iar această conjuncție aduce schimbări la nivel planetar. Uranus are un tranzit o dată la 84 de ani și este planeta care aduce mari schimbări, dar și haos și furtună în tot ce credeam noi că reprezintă stabilitate și confort. Jupiter înseamnă evoluție spirituală și sufletească și, împreună cu Uranus, ne va ajuta să devenim o versiune mai bună a noastră, să evoluăm. Vor câștiga cei care nu sunt egoiști, care vor să împartă în scopuri nobile, va fi ca o renaștere a planetei noastre și de aceea situația trebuie privită într-un mod obiectiv și optimist. Taurul reprezintă finanțe, resurse, descoperire personală, iar Uranus aduce descoperire tehnologică și evoluție, dar și evenimente imprevizibile când vine vorba de climă (dezastre, cutremure, furtuni devastatoare). De aceea trebuie să fim mai precauți la călătorii în următorii 2 ani. Va fi lansată o nouă tehnologie, o nouă eră care va aduce evenimente marcante în următorii 7 ani și care deja încep în viitorii 2 ani.  

Războiul arată nivelul  nostru de evoluție. Se numește al treilea război mondial, dar de fapt înseamnă o mare schimbare politică și geopolitică pe întreaga planetă. Vom trece printr-o mare criză financiară, care va genera o mare nemulțumire la nivelul maselor și acest lucru se va traduce prin disperare, atacuri, asasinate, renunțarea la dolar. SUA se vor reorganiza, tot mai multe state vor dori să fie independente, iar Trump are șanse mari să devină președintele țării. 

Oamenii se tem de „mai rău”, de nou, de schimbare iar Uranus tocmai asta aduce timp de 7 ani, un soi de (re)naștere. Deși este un proces foarte greu din punct de vedere energetic, vom vedea și lumina. Uranus vine cu un alt sistem de valori, diferit de cel de până acum. De exemplu, pentru cei care vor, acum e momentul să înceapă un nou business, Uranus îi susține. În special tinerii vor reuși să facă asta. Se urmărește reducerea populației, va trebui să ne creștem vibrația și să ne detașăm energetic de ceea ce este rău, să fim atenți la toxicitatea alimentelor (ni se recomandă să ne facem propria grădină). Vor avea de câștigat cei care vor acea afaceri bazate pe produse naturale. Oamenii care nu vor ști să se bucure de lucrurile simple vor fi foarte triști sau chiar vor muri. 

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro

Tagged as

Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background