Cristian și Clarissa Terran la Golden Hour cu Jessie: Bizareriile din jurul acceleratorului de particule de la CERN

Postat de pe 14 mai 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, Cristian Terran și Clarissa Damian au vorbit despre acceleratorul de particule de la CERN (Organizația Europeană de Cercetare  Nucleară) și despre problemele ascunse din spatele acestei tehnologii.

Cristian Terran și-a început analiza cu o glumă, și anume că cel mai păzit și mai bine structurat proiect din acest domeniu, acest accelerator de particule de la CERN, a fost oprit din cauză că acolo a pătruns o nevăstuică, care ar fi ros cablurile. Este cel puțin ciudat, deoarece acolo este cea mai înaltă tehnologie umană; această glumă este o bătaie de joc la adresa tuturor. Schimbarea siglei CERN (cele trei cercuri suprapuse) face aluzie la un serial, devenit viral, „Problema celor trei corpuri”, și s-ar putea traduce prin ideea de universuri paralele. Există 5 corpuri în care trăim: fizic, eteric, astral, mental și cauzal, între care sunt niște delimitări subatomice, niște bariere, fără de care noi ne-am afla în haos. Aceste corpuri (planuri) se regăsesc în Univers.

Ce se întâmplă la CERN? Cercetătorii de la CERN vor să creeze (sau au creat deja) niște fisuri în aceste planuri. Cristian Terran a explicat ce este practica „remote view”, adică comunicarea cu o altă dimensiune, începută în 1960, dar stopată după 20 de ani, lucru la fel de ciudat. Clarissa a amintit de Institutul Monroe, unde se studiază decorporalizarea, mulți oameni de știință fiind de acord cu acest fenomen. În medicină există anumite afecțiuni în care se întrepătrund corpurile, creându-se stări de halucinație. Astfel, omul ajunge să nu știe să delimiteze informațiile venite din planuri diferite (din vieți anterioare sau din planul astral sau subconștient). La CERN ei tocmai asta fac: vor să distrugă această barieră subatomică dintre planuri, astfel încât să treacă „în partea cealaltă”, jucându-se de-a Dumnezeu. În planul astral inferior ajung cei mai mulți oameni în timpul visului. În momentul când se produce o fisură între planuri, toate „nebuniile” din planul celălalt, trec în planul fizic (ex. răsturnarea valorilor).

Acest accelerator de particule a luat ființă în 1954, adică sunt 70 de ani de studii, cercetări, energie, miliarde de euro cheltuite, care nu au dus la niciun rezultat (spun ei). Povestea a început în 1945, în momentul detonării primei bombe atomice, când s-a constatat că s-au creat fisuri între aceste planuri. Cei care au avut acces la această tehnologie au experimentat-o. S-au detonat 2.000 de bombe pentru teste, pentru a se obține informații despre alte planuri, lumi paralele. La numai 2 ani, după aceste teste, au apărut OZN-urile și electronica a luat un avânt deosebit. În ultimii ani se vorbește tot mai mult despre teoria Universului cu mai multe planuri. Ceea ce ni se bagă pe gât (pandemie, încălzirea globală etc.) este doar pentru a ni se distrage atenția de la niște lucruri  pe care oamenii nici nu și le pot imagina.

Revenind la povestea din 1954, CERN-ul a fost înființat pentru a studia energia atomică, pentru a crea o poartă interstelară (Stargate) și toate țările au fost cooptate și au trimis bani pentru acest proiect. Anul trecut, România a devenit membru  activ al CERN. Cristian Terran are o teorie inedită, conform căreia energia electrică economisită ar putea fi trimisă, redirecționată chiar CERN-ului. De asemenea, lângă CERN există tunelul Gotthard, cel mai lung și cel mai adânc tunel din lume, care se presupune că ar fi un portal prin care ar putea intra demonii în lumea noastră. Autoritățile neagă orice este legat de CERN și manipulează opinia publică, dar este evident că ni se ascund informații, pentru că acolo se trimite un flux uriaș de bani și energie.

Din punct de vedere numerologic, cei 2 ani, 1954 și 1945, simbolizează cifra 10, adică roata norocului, schimbarea și chiar cartea de tarot „roata norocului” arată ca un portal cu entități din afara lumii noastre. Pe 1 octombrie 2024, CERN-ul serbează 70 ani, o dată a cărei sumă dă tot 10! Evenimentul numit „201” din octombrie 2019 a fost o prefigurare a pandemiei, iar prin acest Stargate este posibil să pătrundă chiar entități din afara planetei noastre și situația ar putea scăpa de sub control. Din punct de vedere simbolistic, gardianul CERN-ului este statuia lui Shiva, care este zeul distrugerii și creatorul lumilor la hinduși. Cristian Terran ne propune următorul scenariu: să presupunem că în 2029 vine peste noi o navă și EI au nevoie să pregătească planeta, se creează un conflict la scară mondială, se mărește capacitatea de folosire a armelor, se distrug armele vechi, se scot la iveală noi tehnologii, se pregătește populația pentru a fi mai ascultătoare față de guvern. Toate acestea se întâmplă deja! Bugetul pentru armament s-a dublat, populația este speriată și obedientă, iar dacă ar cădea o dronă de la ruși, țările NATO ar intra într-o stare de urgență și ar accepta noi reguli, lumea s-a schimbat atât de mult, încât oamenii își pun tot felul de întrebări.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background