Probleme pentru Virgil Popescu – jaful măștilor ajunge la DNA. Tupeul companiilor Pharma

Postat de pe 4 mai 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În ediția de joi a emisiunii „Scamatoriile Iosefinei” de la Radio Gold FM, Iosefina Pascal a prezentat tupeul companiilor Pharma, dar și frica crescândă a lui Virgil Popescu pe măsură ce jaful măștilor din pandemie ajunge la DNA.

Evenimentul Zilei prezintă cum Fundaţia Pentru Apărarea Cetăţenilor Împotriva Abuzurilor Statului (FACIAS) a înaintat recent către Direcţia Naţională Anticorupţie o plângere penală privind posibila săvârşire a unor infracţiuni de corupţie şi/sau asimilate infracţiunilor de corupţie cu ocazia achiziţionării, în luna mai 2020, de către Societatea de Administrare a Participaţiilor Statului în Energie (SAPE), a circa 100.000.000 de măşti faciale de uz medical din Vietnam, pentru suma de 148.314.000 lei (aprox. 30 milioane USD), care au fost valorificate prin vânzare doar în procent de 5%.

Pentru ca achiziția să fie posibilă printr-o societate aflată în subordinea ministerului Economiei, Societatea de Administrare a Participațiilor Statului în Energie a primit peste noapte codul CAEN necesar și a devenit rapid dealer de măști. De adăugarea codului CAEN s-a ocupat chiar Virgil Popescu. Totuși, rămâne întrebarea: când o să ajungă pe masa judecătorilor aceste dosare? Că momentan din cele 100 de dosare din pandemie nu e mai niciunul judecat sau doar câteva ajung să fie judecate, foarte timid.

Companiile Pharma vin și ne bagă pe gât alte milioane de doze de vaccin, chiar dacă nu vor fi folosite, și le vând la jumătate de preț. Disperarea lor își are originea în faptul că, spre exemplu, Pfizer a făcut doar 3 miliarde de dolari profit în primul trimestru al acestui an față de 13 miliarde de dolari în aceeași perioadă a anului trecut. Tot ei au dublat prețul anul trecut și acum doar l-au redus din nou la prețul inițial.

Elon Musk a dezvoltat tehnologia neuralink care e menită să conecteze creierul uman cu tehnologia computerelor. Vorba lui Iohannis, ghinion! Se chinuie de când a inventat-o să obțină aprobare de la FDA pentru a începe studiile clinice și alte demersuri. Aceeași oameni care ridică vaccinul în slăvi și-l prezintă ca fiind complet inofensiv refuză să-i dea aprobare lui Elon Musk și sunt aceeași oameni care au aprobat cipurile și implanturile în cap făcute de o companie deținută de BlackRock.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background