Debarcarea lui Tucker Carlson – posibilele motive și potențialele căi de urmat pentru el

Postat de pe 25 aprilie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Scamatoriile Iosefinei” de marți, moderatoarea Iosefina Pascal a vorbit despre concedierea mascată a lui Tucker Carlson de la Fox News Media.

Auzind vestea, majoritatea au asociat plecarea lui Tucker Carlson de la Fox News cu devoalarea în cadrul emisiunii sale a fraudei electorale din 2020 și implicarea celor de la Dominion, cei care dețin mașinăriile de vot în procesul fraudării alegerilor. Lucrurile, însă, nu sunt atât de simple. În  cazul de defăimare a companiei Dominion, cele două părți au ajuns la o înțelegere, Fox News trebuind să plătească despăgubiri.

Iosefina Pascal este de părere că se pregătește de mult timp plecarea lui Tucker Carlson de la Fox News, pentru că acesta a abordat în repetate rânduri teme care au deranjat. Cel mai controversat subiect abordat de Tucker Carlson este reprezentat tocmai de laboratoarele biologice din Ucraina, subiect pe care a insistat în ultima perioadă. La toate acestea se adaugă și subiectul referitor la Comisia de Anchetă cu privire la evenimentele de pe 6 ianuarie, asediul Capitoliului.

Tucker Carlson nu este doar un om de presă, ci s-a implicat de-a lungul timpului în mult mai multe proiecte, atât în plan civic, cât și în plan politic. A participat la diverse dezbateri și a ținut fel de fel de prelegeri, inclusiv la Heritage Foundation, dar a participat și la Convenția Conservatorilor din Ungaria. Așadar nu este exclus ca el să se pregătească pentru o posibilă candidatură, dacă nu la președinție, cel puțin la un post de vicepreședinte.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background