5G-ul pune în pericol armata și transportul aerian!

Postat de pe 21 noiembrie 2022

Autor: Oana-Medeea Groza

Implementarea rețelelor 5G și efectele nocive ale acestora au reprezentat subiectul controversat abordat de Iosefina Pascal în emisiunea „Scamatoriile Iosefinei” de la Radio Gold FM.

„În SUA au început, ca și în România, licitațiile pentru atribuirea de frecvențe în rețelele 5G”, anunță jurnalista. Subiectul rețelelor 5G nu este doar unul foarte controversat, ci este și un domeniu cu implicații majore asupra vieții oamenilor. Posibilele efecte negative ale implementării acestei noi tehnologii au trecut de la eticheta de conspirații, în trecut, la certitudine, la adevăruri documentate de studii concrete, în prezent.

Există studii care arată clar influențele negative asupra oamenilor și mediului, dar și asupra instalațiilor din aviația civilă și militară, distanța la care sunt amplasate antenele 5G fiind foarte importantă. FCC, autoritatea pentru telecomunicații din SUA, a fost sesizat de sindicatele din aviație, de Pentagon și de către diferite ONG-uri că undele 5G interferează și bruiază transmisiile radarelor civile și militare. Există chiar audieri in Congresul American privind implementarea tehnologiei 5G.

Iosefina Pascal observă că „Această problemă este privită ca o conspirație și a fost dusă în derizoriu. Și așa la noi este haos în domeniul urbanismului; oare ce se va întâmpla atunci când se vor monta antenele 5G?”. La noi nici măcar nu se discută, nu interesează pe nimeni, deși e o situație potențial gravă. Se mai organizează dezbateri publice, dar sunt în general de formă. Mai mult, la noi, la Conferința pentru Securitate Cibernetică cineva s-a conectat la rețea și a difuzat imagini din filme pentru adulți și asta deoarece nu s-a securizat accesul la rețeaua internă a evenimentului!?

Oamenii se preocupă în SUA și s-a cerut o amânare până se va rezolva problema efectelor negative ale introducerii acestor rețele 5G. Când există pericolul de prăbușire a avioanelor, de afectare a rețelelor de sateliți Starlink și a industriei  transportului aerian civil și militar și astfel de reducere a capacității de apărare a țării, atunci problema trebuie tratată cu multă precauție și seriozitate.

Atunci când acțiuni de acest gen sunt luate de un număr  restrâns de oameni, care cred că ei dețin adevărul suprem și impun reguli și măsuri aberante forțate, provocând isteria în masă, se întâmplă nenorociri. „Eu susțin tehnologia, dar în momentul când aceasta afectează mediul și industriile, dar mai ales viața și sănătatea oamenilor, nu mai e de glumă!”, încheie Iosefina Pascal.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background