Blog

Ce mai facem si pe unde in Bucuresti

(rubrica alcatuita si prezentata de Raluca Moianu)

#binedestiut

Daca ti-ai luat bilet la East European Comic Con in noiembrie sa stii ca biletul a ramas valabil pt editia care va avea loc saptamana asta (intre 5 si 7 mai) la Romexpo.
Invitati confirmati si de seama sunt Tom Wlaschiha & Ellie Kendrick din Game of Thrones si Craig Parker din Lord of the Rings.

#detimpliber

Ce ne-a atras atentia la capitolul concerte pentru agenda ta din prima saptamana din luna mai?

Vineri, 5 mai, ora 20.00 poti merge la Concertul de muzica braziliana sa-ti faci plinul  de sambe si bossa-nove la Ceainaria ARTea din  Bucuresti.
Tot pe 5 mai, de la 22:30 avem Timpuri Noi Si Partizan in Beraria H. Artan (Adrian Plesca), Dan Iliescu si Suedezu’ (Razvan Moldovan) ne asteapta sa cantam  “Vecina”, “Mistretul” sau “Stere”  pentru ca show-ul se doreste a fi a “Perfect reunion” .

Tot pentru  nostalgici la Arenele Romane sambata asta, pe 6 mai, e un 90’s Dance Xplosion – pompos intitulat The Ultimate Party Experience, cu No Mercy cap de afis.
Tu alege ceea ce iti place!

#deneratat

Monster Truck canta in deschiderea concertului pe care cei de la Deep Purple il vor sustine la Bucuresti in cadrul turneului “The Long Goodbye”, pe 13 Mai 2017, la Romexpo.

Ar mai fi DreamTheater pe 20 Mai 2017 la Arenele Romane si in aceeasi seara e de vazut, dar mai ales de ascultat compozitorul si chitaristul de jazz fusion Al Di Meola – in spectacolul World Sinfonia de la Sala Palatului.
Have fun!

PS: Daca iti place sa “biciclesti prin Bucuresti” afla ca inca un festival e la orizont. De aceasta data este vorba de a doua ediție ”Cycle Chic Festival”, un eveniment pentru amatorii de ciclism. Festivalul va avea loc duminică, 14 mai 2017,  de la 10.00 dimineata, la Verde Stop Arena, in str. Barbu Văcărescu, nr. 162-164.

În cadrul festivalului vom vedea si cea de-a 8-a Paradă SkirtBike, care este deja traditionala.

 

Leave a comment:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.