Blog

a fost si Hai Cu Travel Man si a fost bine

Si a fost si Hai Cu Travel Man la Pensiunea Casa Moga!

A fost Simona cea mai norocoasa dintre norocosi si dupa furcile caudine ale intrebarilor si dupa chiar doua trageri la sorti, s-a dovedit a sta cea mai bine si la categoria Noroc Cu Carul!
Am plecam pe dis de dimineata din Bucuresti, cand se face racoarea incet incet caldura si ne-am tupilat spre Pitesti si de acolo Campulung si am facut dreapta spre culoarul Rucar Bran.
Am urcat pana in Fundata, am facut popas de o privire de jur imprejur, ne-am bucurat ochiul si apoi la drum baieti spre Poiana Marului de unde am ajuns la fix in satul Bucium, destinatia finala.

O palinca, o afinata, o socata si am stat la planificat a doua zi, zi in care a venit si Alexandru, prietenul Simonei, caci asa cum am promis am si dus la bun sfarsit: castigatorul are dreptul sa vina cu cine vrea el in weekend alaturi de Travel Man. Si am ajuns pe rand la Cetatea Fagarasa,  de la Sambata de Sus am pornit si voiniceste pe drumul catre cabana Valea Sambetei dar am esuat intr-o…pastravarie, am descoperit cei mai de husky ochi de matza la manastirea Bucium si Alexandru a avut si norocul, pe bicicleta, sa intalneasca si Doamna Caprioara pe drumuri.
Si-am gustat din bucate alese si gatite de mama Moga, cel mai mare bucatar de Fagaras, si ne-am ostoit si agitatia in curtea plina de trandafiri si lavanda si-am avut si noroc de Calea Lactee care a vegheat asupra noastra de sus, dintr-un cer stralucitor si limpede.

Si a doua zi, duminica, am hotarat sa nu o luam la drum spre Bucuresti fara sa dam o tura pe la Templul Ursitelor, manastirea Sinca Veche, si bine am facut: ne-am ostoit la racoare si magic si deabia pe seara, nu stiu cum s-a facut ca deabia seara am ajuns inapoi de unde am plecat, sanatosi, voinici, cu bateriile mai incarcate si cu promisiuni facute: o s-o comitem din nou..curand!

Leave a comment:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.