Yuval Harari: Cu supravegherea biometrică și AI controlul asupra omenirii va fi total!

Postat de pe 16 martie 2024

În contexul noii legi care se pregătește în Parlamentul European pentru supravegherea biometrică a populației Uniuneii Europene, care anticipează și cardul unic biometric de identitate european, redăm un fragment din discursul lui Yuval Noah Harari, avut la Forumul pentru Democrație de la Atena.

Yuval Noah Harari recunoaște impunerea la nivel mondial a Dictaturii Biometrice prin intermediul Inteligenței Artificiale și al avansului tehnologic – inclusiv sub pielea oamenilor. „Covidul a fost esențial”, spune el, deoarece acesta este cel care îi convinge pe oameni să accepte supravegherea biometrică totală, care va permite „Stalinilor secolului XXI” să monitorizeze și să analizeze „mințile întregii populații, în permanență și astfel încât guvernele să știe ce gândești și ce simți în orice moment”.

„Nu aveți nevoie de agenți umani. Nu aveți nevoie de analizatori umani. Veți avea doar o mulțime de senzori și o Inteligență Artificială care analizează și gata, ai cel mai diabolic regim totalitar din istorie”, recunoaște ideologul lui Klaus Schwab.

sursă: ziuanews.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background