Virgil Popescu se pozează cu interlopi, PNL face ședințe și profită de discursul lui Orban

Postat de pe 24 iulie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, Iosefina Pascal a prezentat pe larg gafele extrem de grave ale PNL-ului, dar a descris și asocierea bizară a lui Virgil Popescu-Energie cu interlopii.

Virgil Popescu și-a început campania electorală, postând pe rețelele de socializare o fotografie care-l surprinde alături de un „rafinat” domn, pe numele său Costel Bărăitaru, interlop „cu acte în regulă”. Virgil Popescu l-a felicitat pentru aderarea la PNL Mehedinți și și-a arătat susținerea nemărginită pentru acest domn, candidat la Primăria Gîrla Mare. Pe lângă concertele de manele ținute în curtea sa, Costel Bărăitaru nu s-a remarcat prin nimic deosebit în mediul politic, deci nu-l recomandă nimic pentru postul de primar.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este WhatsApp-Image-2023-07-24-at-15.58.42-586x1024.jpg

Nu este prima oară când PNL-ul se ocupă de promovarea unor astfel de personaje suspecte. În 2021 a fost mare scandal odată ce PNL a acceptat în partid un reprezentant al unui clan de interlopi cunoscuți și temuți, în persoana lui Silviu Mototolea. Silviu Mototolea este vărul liderilor din clanul Pian-Duduianu, adus prim-vicepreședinte PNL în Sectorul 4, susținut de Florin Cîțu.

PNL-ul se mai ocupă și de organizarea unor ședințe de guvern paralele. În loc să participe la întâlnirea oficială cu toate partidele și cu premierul Marcel Ciolacu, se pare că Nicolae Ciucă și-a adunat miniștrii din PNL și a început o ședință de partid în care au dezbătut ce ar trebui să facă aceștia din postura lor de miniștri. Numai în România putea fi posibil să existe 2 guverne paralele.

Pe lângă toate acestea, PNL-ul a încercat să capitalizeze cel mai mult în baza discursului lui Viktor Orban, sărind să-l critice pe premierul ungar că a venit să fure Ardealul și să-i insulte pe români. I-a lovit naționalismul fix acum, deși Orban a ținut discursuri mult mai dure decât cel de anul acesta în anii precedenți.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background