VIRAL! Un clujean hâtru, video vesel-trist

Postat de pe 6 ianuarie 2024

VIRAL! Un clujean hatru, video vesel-trist: “Am venit la Taverna Racilor sa sterg crevetii la cur”. Felicitari clujegnilor “gurmanti” care au mancat la pescobar creveti cu “cacao”!

Mari specialisti ai fructelor de mare, clujenii gurmetsi au navalit la Taverna Racilor din Iulius Mall ca sa manance trendy!

Clujeanul Alex Ureche, mai hâtru de felul lui, s-a dus si el, dar cu un alt scop, asa cum ne si spune intr-un video pe TikTok care se viralizeaza pe whatsapp in oras.

”Am venit la Taverna Racilor ca sa sterg crevetii la cur. Uite, ba, ca s-o cacat in blid la mine”, spune clujeanul facand misto fin de calitatea “excelenta” a fructelor de mare de la Taverna.

Deocamdata, Taverna e putin inchisa de ISU Cluj din lipsa de autorizatii si alea alea. Sigur, siliconata pescobarului a bagat pe tictoace ca se efectueaza niste imbunatatiri pentru ISU. Nu, fa, pentru securitatea clientilor si in respectul legii tre’ sa le faceti!

Felicitari clujegnilor care ii vor calca si in viitor pragul! Acuma, putina “cacao” nu e moarte de om, doar niste toxiinfectie, cum a facut doamna de la Timisoara!

sursă: ziardecluj.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background