Vin vremuri negre prieteni! YouTube a blocat emisia GOLD FM pentru 3 luni

Postat de pe 28 iulie 2022

Autor: Cozmin Gușă

Vin vremuri negre prieteni! YouTube a blocat emisia GOLD FM pentru 3 luni, pe motiv de dezbatere a noului val pandemic

Măsura celor de la YouTube vine după discuția de ieri cu Bogdan Comaroni, care a avut o mare audiență pe eter și internet deoarece am discutat despre argumentele științifice internaționale contra vaccinării. Deci, având în vedere promptitudinea, e limpede că niște minți/mâini românești au decis pedeapsa blocării emisiei GOLD FM, așa că asta vă poate sugera măsurile care urmează pentru populație referitor la obligativitatea vaccinării cu noul ser.
Această măsură e consecutivă uneia similare de-acum două săptămâni, când YouTube ne-a blocat o săptămână pentru o emisiune cu Aurelian Popa despre valul de greve din Europa, respectiv o altă măsură a Facebook ce mi-a blocat contul pentru că am vorbit despre lașitatea politicienilor români în fața ofensivei lui Viktor Orban în România. E biineeee deci!
Nu ne lăsăm însă, așa că nu uitați, de la 13.00 la 15.00, de luni până joi, fiți pe recepție la ”CE-I ÎN GUȘĂ, ȘI-N CĂPUȘĂ!”, urmăriți GOLD FM pe 96,9 MHz în București și împrejurimi, iar în toată țara și diaspora, pe internet, la goldtv.ro, radiogoldfm.ro, sau căutând GOLD FM LIVE!

Tagged as

Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background