Tupeul halucinant al candidaților de la primărie: Afacerile de partid ale lui Piedone.

Postat de pe 9 aprilie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În România, țara în care criminalii sunt eliberați din pușcării și pușlamalele drogate care ucid oameni nevinovați sunt „spălate” la televizor de familiile lor, era normal să existe și politicieni corupți, implicați în fel de fel de afaceri dubioase. Jurnalista Iosefina Pascal a prezentat câteva dintre activitățile îndoielnice ale candidaților la primărie, în emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, difuzată la Radio Gold FM.

Cristian Popescu Piedone are probleme ce țin de incompatibilitate și conflict de interese, având și o condamnare cu suspendare pentru că i-a oferit contracte și funcții fiului său din postura de primar. Primăria Sectorului 5 a atribuit un contract de 40 de milioane de euro printr-o procedură organizată pe site-ul instituției. Piedone a atribuit zilele trecute un contract de 40 de milioane de euro pentru servicii de pază printr-o procedură organizată pe site-ul instituției. Liderul asocierii care a câștigat contractul este societatea Magic Star Security controlată de familia lui Ionel Tucmuruz, un fost polițist condamnat penal și unul dintre liderii Partidului Umanist Social-Liberal (PUSL). Documentul prin care este anunțată atribuirea contractului este semnat de Iulian Constantin Cârlogea, administratorul public al Sectorului 5, și el membru PUSL, vicepreședinte la nivel național al partidului.

Tovarășul Iulian Dumitrescu a împărțit banii publici cu apropiații săi

Iulian Dumitrescu, care vrea să candideze pentru un nou mandat la șefia CJ Prahova, rămâne sub control judiciar, fiind acuzat că ar fi luat mită peste 3,2 milioane de euro. În dosar au apărut și alte informații despre afacerile imobiliare ale lui Iulian Dumitrescu împreună cu familia sa. După punerea sub control judiciar, DNA a mai făcut un anunț, anume că se efectuează cercetări asupra administratorului public al județului Prahova și președintelui Consiliului de administrație la Electrica S.A., cu privire la săvârșirea infracțiunii de fals în declarații în formă continuatăpentru că nu ar fi menționat în 29 de declarații de avere 2 terenuri deținute de soțul său. În 2020, doamna aceasta a ajuns din funcția de secretar general al Guvernului, numită pe vremea PNL-ului, la Consiliul Județean Prahova, în funcția de administrator al județului, numită de Iulian Dumitrescu. Tot în 2020 s-a și îmbogățit brusc, de unde rezultă afacerile derulate de aceasta cu familia lui Dumitrescu.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background