Temerile poporului – cu Adrian Severin, la Gold FM

Postat de pe 10 martie 2022

Autor: Vali Andronescu

Fost politician și fost membru în Parlamentul European, Adrian Severin a declarat în cadrul emisiunii „Ce-i în Gușă, și-n Căpușă” faptul că: „Nu văd niciun fel de efort făcut în prezent pentru restaurarea păcii, nu văd niciun fel de efort în prezent pentru a se asigura o viață normală a românilor și cred că trebuie să ne spunem că suntem singuri, suntem doar noi și trebuie să facem ceva”.

Potrivit lui Adrian Severin, poporul ar trebui să conștientizeze că doar de el ar depinde tot ceea ce ar urma. „Fiecare trebuie să-și găsească o cale pentru a-și arăta voința și puterea”, a transmis fostul politician.

Dialogul dintre popor și liderii României nu s-ar mai putea purta, „pentru că poporul există, dar liderii sunt falși lideri”, a specificat Severin. „Nu-i interesează nimic în legătură cu poporul acesta, nu vor să răspundă aspirațiilor lui, nu vor să calmeze temerile lui”.

Despre temerile care ar fi induse românilor

Una dintre regulile politicienilor ar fi fost calmarea populației. „Panica nu te poate ajuta la nimic”, a precizat fostul politician. „Ce constat eu acum e că politica induce panică – ne e frică de viruși, de război, de scumpirea benzinei, de lipsa alimentelor, tot timpul trebuie să ne fie frică de ceva”, a mai adăugat acesta.

Temerile ar fi induse de la vârful statului, după cum spune Adrian Severin, de unde ar trebui să ne fie indusă liniștea.

„Acum văd că s-au diversificat metodele prin care teroarea de stat este exercitată și toată această campanie permanentă pe cele mai diverse teme pentru înspăimântarea populației este o metodă spre a o controla și spre a o face să nu se mai încreadă în propriile sale puteri”, a declarat fostul membru al Parlamentului European.

Despre război și perioada post pandemică în corelație cu temerile poporului

Scumpirea produselor nu ar veni doar pe valul războiului, ci ar veni și pe valul întreruperii economiei, din cauza virusului Sars-CoV2.

Fostul politician a declarat că: „Am acceptat să ni se reducă libertățile, am acceptat ca această reducere a libertăților în viitor să se reflecte în scumpirea vieții. De ce?”

„Teama i-a făcut pe unii să ne reducă acaestă libertate, teama noastră i-a făcut pe cei care se temeau de noi să ne îngrădească și noi vom plăti în continuare cu toate celelalte consecințe ale imposibilității noastre în mare măsură voluntar-acceptate din acești ultimi 2 ani de a ne exercita drepturile și libertățile”, a specificat Adrian Severin.

„Acest război care ne umple teama nu își are rostul”, a mai transmis acesta.

Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România. 


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background