Teatrul Muzical Ambasadorii vă invită la un eveniment unic de muzică clasică pentru copii

Postat de pe 2 noiembrie 2023

Teatrul Muzical Ambasadorii vă invită la un eveniment unic de muzică clasică pentru copii – Academia „Ambasadorii Muzicii”

Teatrul Muzical Ambasadorii din București vă invită joi, 9 noiembrie 2023, ora 18:00, la ARCUB – Sala Mare, la Academia „Ambasadorii Muzicii”, un spectacol de muzică clasică dedicat copiilor.

Concertul va fi susținut de Orchestra Colegiului Național de Arte „Dinu Lipatti”, dirijată de Andrei Ștefan Racu.

Academia „Ambasadorii Muzicii” are scopul de a-i aduce pe cei mici mai aproape de frumusețea muzicii clasice și de a o face mai accesibilă pentru ei. În acest sens, operele muzicale ce vor fi interpretare pe scenă de către elevii de la Colegiul Național „Dinu Lipatti” au fost alese astfel încât să fie ușor de recunoscut de către copii, dar și ușor de reținut.

 „Promovarea culturii, a muzicii și a artei în rândul copiilor și al tinerilor reprezintă pentru noi unul dintre obiectivele noastre principale. Prin spectacolele și activitățile pe care le organizăm, prin genul de acesta de concerte, cum este Academia <<Ambasadorii Muzicii>>, ne dorim să îi aducem pe cei mici mai aproape de artele spectacolului, de muzică, de teatru, de tot ceea ce aduce frumusețe în viața noastră. Concertul din data de 9 noiembrie este o ocazie unică pentru copii și tineri să participe la un spectacol creat special pentru ei, pe înțelesul lor, care să le capteze atenția și să îi apropie de muzica clasică”, a declarat Mihai Ciprian Rogojan, managerul Teatrului Muzical Ambasadorii.

„Ceea ce ne dorim cu acest spectacol este să le trezim celor mici dragostea față de muzica clasică. Pentru acest lucru, am ales opere ușor de recunoscut și de reținut, care, cu siguranță, îi vor încânta pe cei mici. Prin proiecția video care va însoți concertul facem legătura între muzică și emoții”, a declarat Florin Romașcu, coordonatorul proiectului Academia „Ambasadorii Muzicii”.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Continuați lectura

Melodia actuala

Titlu

Artist

Background