Teatrul Muzical Amabasadorii și asociația Das Collectif organizează spectacolul „Everybody can dance”

Postat de pe 15 martie 2023

Teatrul Muzical Amabasadorii împreună cu asociația Das Collectif din Viena organizează joi, 16 martie 2023, spectacolul „Everybody can dance”, la Palatul Național al Copiilor. Toți cei interesați să participe își pot descărca gratuit invitațiile accesând linkul https://www.ticketstore.ro/ro/bilete/3830/everybody-can-dance-acces-gratuit-palatul-national-al-copiilor-sala-mica-bucuresti-16-martie-2023.

Everybody can dance” este un spectacol-școală inedit care reflectă întreaga activitate desfășurată în cadrul workshopurilor practice susținute de Teatrul Muzical Ambasadorii în parteneriat cu asociația Das Collectif din Austria.

Proiectul „Everybody can dance” s-a derulat pe parcursul mai multor săptămâni și a avut ca scop principal schimbul de experiență între artiști din instituții culturale din țări diferite ale Uniunii Europene. Prin acest proiect s-a urmărit îmbunătățirea și perfecționarea actului artistic pe scenă și dezvoltarea abilităților de mișcare, joc și interpretare corporală.

Asociația Das Collectif din Viena este un grup de artiști ai dansului, teatrului, cântului, extrem de versatili și experimentați, printre care se numără și trainerii care au venit să susțină workshopuri specifice cu artiștii Teatrului Muzical Ambasadorii: Irina Pauls (coregraf independent și regizor în Leipzig), Sara Wilnauer (coregrafă și cântăreață) și Victoria McConnell (profesoară de dezvoltare a experiențelor bazate pe mișcare, relaționare și umor).

Everybody can dance” este un proiect finanțat de Uniunea Europeană, prin intermediul programului Erasmus+.

Toți cei interesați să participe la spectacolul „Everybody can dance” își pot descărca gratuit invitațiile (maximum patru locuri de persoană) accesând linkul https://www.ticketstore.ro/ro/bilete/3830/everybody-can-dance-acces-gratuit-palatul-national-al-copiilor-sala-mica-bucuresti-16-martie-2023.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background