Schimbarea de discurs a USR-ului

Postat de pe 1 februarie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

Președintele USR, Cătălin Drulă, a fost intervievat de Anca Alexandrescu la Realitatea Plus și a afirmat că Iohannis a subjugat justiția și serviciile, iar acum comandă dosare penale și arestări. În emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, Iosefina Pascal a analizat schimbarea de discurs a USR-ului.

Drulă aproape că își face discursul pe modelul Dragnea, spunând chiar că inclusiv dosarul vaccinurilor din pandemie a fost făcut la comanda lui Klaus Iohannis, de un procuror conspiraționist anti-vaccinist subordonat lui Adrian Ciocârlan de la SRI. Același Adrian Ciocârlan a fost subordonatul lui Coldea. Printre altele, jurnalista Anca Alexandrescu l-a întrebat pe liderul USR dacă partidul primește sponsorizări de la Soros, iar Drulă a negat vehement. Aceasta este o minciună gogonată, pentru că USR-ul este asociat cu diverse ONG-uri ce au legătură cu Fundația pentru o Societate Deschisă, care au cotizat masiv și susțin politicienii USR.

Trebuie remarcat, însă, că dacă până acum USR-ul recunoștea, mai în glumă, mai în serios, că primește bani de la Soros, acum neagă complet acest aspect și se delimitează de Soros clar și răspicat. USR-iștii și-au schimbat radical discursul, din câte se pare. Până acum îl ridicau în slăvi pe Soros, considerându-l salvatorul democrației sau eroul care combate dictatura, cenzura, extremismul și corupția, iar acum se dezic de el mai hotărât ca nicicând. „Mâine-poimâine îi vedem și pe USR-iști naționaliști. Drulă s-a dragnificat’ și-l acuză pe Iohannis de toate relele posibile. Începe rebranduirea’ USR!”, a evidențiat Iosefina Pascal.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background