„Schelații din dulap ai conducerii PSD”. Marius Chilezan, la Gold FM

Postat de pe 7 septembrie 2021

Autor: Adrian Lambru

Jurnalistul de la România Liberă Marius Ghilezan a declarat în cadrul emisiunii “Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de la Gold FM că: „Marcel Ciolacu se confruntă cu strâmtoarea de la subțioară cu cele patru dosare”.

Marius Ghilezan susține existența unui dosar de factură penală al lui Marcel Ciolacu intitulat „Revoluționarul de la Buzău”. „S-a gândit Ciolacu acum câțiva ani să-și rotunjească veniturile și să ia 2.800 de lei pe lună ca revoluționar, neavând acest drept”. În acest dosar, jurnalistul de la România Liberă declară că ar exista mărturii cum că Marcel Ciolacu ar fi fost „sub plapumă” în timpul revoluției din 1989.

„Pe lângă acesta, mai sunt încă trei dosare” – susține Marius Ghileazn. „Dar vor fi scoase și dezvăluite pe parcurs”.

„Tot biroul politic de la PSD este șantajabil”

Un alt politician cu funcție importantă în PSD care ar avea dosare penale ar fi Sorin Grindeanu, prim-vice-președinte al partidului. „Sorin Grindeanu are și el scheleții lui în dulap care nu vor mai sta foarte mult timp ascunși”.

Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background