Scandalul Epstein a apărut odată cu războiul din Gaza pentru a-i șantaja pe anti-evrei!

Postat de pe 12 ianuarie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Dincolo de propagandă”, moderată de Andrei Gușă la Radio Gold FM, Bogdan Comaroni a analizat „coincidența” apariției listelor lui Epstein concomitent cu războiul din Gaza.  

Odată cu izbucnirea războiului din Gaza, SUA s-au declarat aliații israelienilor, oferindu-le sprijin militar și armament. Ulterior, a intervenit fostul președinte Barack Obama, care a condamnat atacurile din Gaza. Au apărut și alte voci la nivel mondial care au început să condamne la rândul lor masacrele din Gaza, din diverse motive: liderul OMS a pus accent pe îmbolnăvirea locuitorilor din Palestina care nu au acces la hrană și apă potabilă, Guterres a condamnat atacurile din Gaza prin prisma încălcării drepturilor omului ș.a.m.d..

Pe acest fond, apar dezvăluirile legate de cazul Epstein. Au apărut în presa internațională declarațiile unui fost șef al Mossadului, care afirmă că Epstein era folosit de acest serviciu secret: „Foști agenți ai serviciilor de informații, inclusiv fostul agent Mossad Ari Ben-Menashe, au susținut că Epstein a fost un spion pentru Israel, folosindu-se de relația cu ‘idiotul util’ prințul Andrew pentru a aduna informații” (activenews.ro). Epstein avea misiunea clară de a furniza găștii de pedofili ce-l contactau amante sau amanți minori, de a-i filma și de a obține materiale compromițătoare cu scopul de a-i șantaja ulterior pe liderii mondiali depravați.

În viziunea jurnalistului Bogdan Comaroni, scandalul Epstein reprezintă o reacție a Mossadului pentru a-i pune la punct indirect pe decidenții care alimentau curentul anti-evreiesc. E clar că scandalul nu va lovi în Trump sau în Biden, ei fiind prinși în alte probleme și fiind acuzați de alte fapte. Drept dovadă a acestui șantaj indirect, observăm că s-a mai diminuat curentul anti-evreiesc și condamnarea atacurilor israeliene în Gaza, atenția fiind acum mutată pe rebeliunea Houthi și pe tensiunile din zona Mării Roșii.

Emisiunea „Dincolo de propagandă”, moderată de Andrei Gușă, poate fi urmărită live în fiecare vineri începând cu ora 13 pe Facebook Radio Gold FM, dar și pe platforma goldtv.ro. Înregistrările integrale pot fi vizionate pe goldtv.ro, dar și pe pagina de Facebook a postului de radio, Radio Gold FM.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background