Revolta împotriva înțepării copiilor

Postat de pe 14 iulie 2022

Autor: Adrian Lambru

Jurnalista Iosefina Pascal a declarat în cadrul emisiunii „Scamatoriile Iosefinei”, de la GOLD FM, că: „Jurnaliști americani supun că riscul de deces în rândul copiilor este de 0,002% în cazul Covid-19, dar conducerea ține morțiș să aplice vaccinul și la bebeluși și copii mici”.

Iosefina Pascal prezintă actuala situație din Statele Unite ale Americii (SUA) unde Guvernul a anunţat la sfârșitul lunii trecute că a achiziţionat 105 milioane de doze de vaccin anti-Covid-19 de la Pfizer-BioNTech pentru toamna acestui an. Contractul, în valoare de 3,2 miliarde de dolari, include și diferitele doze pentru bebeluşi și copii mici. De asemenea, în timpul unei conferințe de presă stradale de pe 30 iunie 2022, primarului New York-ului, Eric Adams, a anunțat că are în calcul impunerea vaccinării obligatorii pentru copii, scriu cei de la activenews.ro.

Luna trecută, în SUA a demarat campania de vaccinare anti-Covid a sugarilor şi copiilor mici, cu toate că copiii cu vârste cuprinse între şase luni şi patru ani nu prezintă un risc la fel de ridicat precum adulţii, în cazul infectării cu SARS-CoV-2.

Aprobarea Guvernului american în ceea ce privește vaccinarea copiilor s-a bazat pe un studiu realizat de compania farmaceutică Pfizer. „Se dorește doar să se facă mai mulți bani” – afirmă Iosefina Pascal. „Au rămas fără clienți adulți și doresc să mărească intervalul de vârstă pentru administrarea vaccinului, deci, mai multe doze vândute. Este foarte simplu! S-a făcut acolo un calcul și le-ar mai ieși câteva zeci de miliarde de dolari”.

Ce spune presa americană?

Jurnalistul american Ian Miller se poziționează împotriva acestei tactici de vaccinare în rândul copiior, potrivit sursei mai sus citate: „Nu există nicio justificare științifică pentru a impune aceste vaccinuri specifice pentru copii, în special pentru copiii mici. În mod concludent, nu există niciun beneficiu în ceea ce privește prevenirea infectării copiilor sau transmiterea virusului altora, iar copiii prezintă un risc remarcabil de scăzut de îmbolnăvire severă din cauza COVID, indiferent de aceasta”.

„Se pare că problema este destul de serioasă!” – observă Iosefina Pascal. „Publicații mari, precum BBC, New York Times, Wall Streat Journal și altele, se pronunță în favoarea faptului că acest coronavirus nu ar avea efecte grave asupra copiilor. Jurnaliștii susțin faptul că, din totalul deceselor, riscul de deces pentru copii este de 0,002%. Ni se spune chiar că internările spitalicești la copii au fost mai mari în cazul gripei sezoniere decât îmbolnăvirile cu Covid-19”.

Emisiunea “Scamatoriile Iosefinei”, moderată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 16. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România și pe noua platformă goldtv.ro.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background