Rețeaua traficului de medicamente  încasează o lovitură. Noi vaccinuri pentru angajați

Postat de pe 29 mai 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, difuzată la Radio Gold FM, jurnalista Iosefina Pascal a dezvăluit noi detalii despre rețeaua traficului de medicamente și despre noile vaccinuri ce vor fi impuse angajaților.

Astăzi au avut loc percheziții la 17 persoane care vindeau medicamente obținute prin rețete false, eliberate de o asistentă medicală. E foarte bine că s-au început acțiunile împotriva acestor rețele, doar că ar fi trebuit să se adopte astfel de măsuri de mai înainte, pentru că se petrec astfel de abuzuri de foarte mult timp. Un exemplu este chiar Spitalul Sf. Pantelimon, unde mai multe asistente au acasă adevărate „farmacii” formate din medicamentele pe care le-au sustras ilegal din spital.

SUA și UE iau în considerare să cumpere vaccinuri împotriva gripei aviare pentru a-i vaccina pe angajații din domeniul agricol și cel al produselor lactate, dar și pe medicii veterinari și pe tehnicienii de laborator. Se crede că doar așa se poate preveni o pandemie. Inclusiv bine cunoscutele companii Big Pharma se ocupă cu crearea unor astfel de vaccinuri, necesare în cazul unei pandemii în care sunt potențate vechile boli și virusurile clasice. Companiile Big Pharma vor avea monopol în UE, mai ales pentru că în ultima vreme se scot foarte multe dintre medicamentele produse de companii mai mici sau de firme autohtone.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background