Reprezentantul României la Eurovision „se integrează” cu reprezentantul Israelului. Manevră de imagine sau dragoste la prima vedere?

Postat de pe 11 mai 2022

Autor: Andrei Gușă

Dacă anul trecut reprezentanta României la Eurovision, Roxen, extrasă direct din laboratoarele Global Records, a dezamăgit publicul cu niște falsări în timpul melodiei pe care le-ar fi sesizat până și un măgar, anul acesta pare unul mai promițător pentru țara noastră.(sic!) Sau cel puțin așa afirmă Virgin Radio. Reprezentantul României de anul acesta, WRS (așa zice că îl cheamă), extras tot din aceeași fabrică de vedete – nu de artiști – numită Global Records, „se integrează excelent”. Vă redau câteva secțiuni din articolul semnat Virgin Radio, pentru că merită să le lecturați. Nu doar pentru propriul amuzament, dar și ca să înțelegeți mai bine ce a devenit de fapt Eurovisionul. Pentru că în România, acest concurs se organizează din banii contribuabililor, adică ai voștri.

„Breaking – Sărut pasional la Eurovision între reprezentantul Israelului și WRS, reprezentantul României

Se pare că atmosfera devine din ce în ce mai fierbinte la Eurovision, iar delegația României se integrează excelent! Ieri seară, chiar pe covorul turcoaz, reprezentantul Israelului din acest an, Michael Ben David, i-a furat un sărut lui WRS, reprezentatul României. Cei doi par să nu fie la prima întâlnire și nici la primul sărut. „Mi-ai furat sărutul! Din nou!”, a strigat WRS după ce Michael Ben David a plecat.”

Totuși, cum rămâne cu muzica?

Totuși, cum rămâne cu muzica? Noi pentru ce sponsorizăm acest concurs, de fapt? Ca să trimitem în finală un participant cu 0 experiență, la fel ca anul trecut? Care în loc să se concentreze să își reprezinte țara cu onoare și iscusință, prin muzica pe care o cântă, se – mă scuzați – mozolește cu alt reprezentant, în fața camerelor? Era mai bine dacă se săruta cu o femeie măcar? Irelevant. A mers acolo pe banii noștri, iar atitudinea trebuie să fie alta. Pentru că, poate nu știți, dar acest băiat a fost până ieri-alaltăieri dansator, deci nu prea are experiență. Iar onoratul juriu Eurovision (sic!) l-a trimis la finala mare, în detrimentul unor artiști cu experiență, cum ar fi Dan Helciuc, Minodora sau Cream. Cine trage la răspundere juriul Eurovision? Conducerea TVR. Iar aceștia au 2 opțiuni: sau demit urgent acest simulacru de juriu, sau așteaptă până explodează mămăliga, și zboară toți din TVR.

P.S. Reprezentantul României la Eurovision, WRS, reprezintă țara noastră ca întreg. Prin muzică, prin coregrafie, prin fiecare gest al său. Suntem un popor tolerant. Dar poate că reprezentantul nostru ar trebui să încerce măcar să reprezinte și partea de români patrioți (peste jumătate din populație, conform sondajelor), ortodocși (87%), într-un mod echilibrat, demn, și mândru. Personal, eu nu mă simt reprezentat de acest Casanova.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background