Problema lui Carmen Iohannis cu lungimile fustelor: și le scurtează singură!

Postat de pe 18 noiembrie 2022

Autor: Oana-Medeea Groza

Carmen Iohannis certată de propriul designer vestimentar! În cadrul emisiunii „Dincolo de propagandă” de la Radio Gold FM, Andrei Gușă a scos în evidență defectul primei doamne a României, așa cum reiese acesta din plângerile lui Stephan Pelger, designer-ul ei. „Asta este problema primei doamne, pe care eu o stimez, dar are o problemă cu lungimile fustelor; pe toate și le-a scurtat singură!”, spune Stephan Pelger.

‘Stephan Pelger dă de pământ cu Carmen Iohannis!‘ titrează stiripesurse.ro. „Își tot scurta rochiile pe care i le-am creat. Are o problemă”, zice indignat designer-ul Stephan Pelger. Stilistul angajat de prima doamnă a României i-a creat acesteia mai multe ținute special concepute pentru rangul și statutul său. În ciuda muncii depuse, Carmen Iohannis și-a modificat singură ținutele, în special fustele și rochiile, sfidând astfel sfaturile propriului designer. Stephan Pelger s-a declarat profund dezamăgit: „Când mi-am văzut creațiile scurtate la un nivel nepotrivit, am fost destul de dezamăgit. Fiecare face ce vrea cu ținutele, dar dacă tot angajezi un stilist, un designer, ca să-ți facă ținutele, măcar ține cont de ceea ce ți se spune!”.

Deci se pare că doamna Carmen Iohannis are o problemă cu lungimile fustelor de tot și le scurtează singură. „Da cum și le scurta singură? Lua foarfecele de bucătărie sau mergea la vreun croitor din cartier?”, comentează Andrei Gușă ironic, subliniind că gestul primei doamne poate fi, într-adevăr, o jignire la adresa oricărui designer.

Emisiunea „Dincolo de propagandă”, moderată de Andrei Gușă, poate fi urmărită live în fiecare vineri începând cu ora 13 pe Facebook Radio Gold FM, dar și pe platforma goldtv.ro. Înregistrările integrale pot fi vizionate pe goldtv.ro, dar și pe pagina de Facebook a postului de radio, Radio Gold FM.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background