Problema cu care ne vom confrunta anul acesta va fi „îmblânzirea” inteligenței artificiale

Postat de pe 19 ianuarie 2024

Clarissa Damian și Cristian Terran la Golden Hour cu Jessie: Cea mai mare problemă cu care ne vom confrunta anul acesta va fi „îmblânzirea” inteligenței artificiale

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, Cristian Terran și Clarissa Damian au dezvăluit care vor fi evenimentele majore care vor afecta cursul anului 2024, de la alegeri, până la schimbarea polilor de putere, au explicat influența aspectelor numerologice și au analizat tendințele globale.

Vom intra în mod oficial în energia anului 2024 abia în luna februarie, potrivit analizelor efectuate de Cristian și Clarissa Terran. 2024 este un an de vibrație 8, în zodiacul chinezesc fiind Anul Dragonului. 2024 este un an karmic la nivel personal. Mai mult decât atât, vibrația 8 include o aglomerare de energii feminine care vor guverna pe parcursul acestui an. În 2024, cuvântul de ordine este „corectitudine”; cei care au fost drepți și cinstiți vor fi răsplătiți pe măsură, în timp ce aceia care au înșelat sau au mințit vor fi trași în jos de consecințele propriilor acțiuni.

Vibrația cifrei 7, care încă guvernează România începând de pe 1 decembrie 2023, a împins societatea către proteste și către preluarea inițiativei în problemele arzătoare ale țării. Vibrația cifrei 8 care guvernează anul 2024 înseamnă putere, ceea ce i-a impulsionat cu atât mai mult pe cetățeni să lupte pentru drepturile lor și pentru un trai mai bun. Anul acesta va fi unul foarte intens, încărcat de evenimente consecutive care se vor simți ca o presiune pe umerii cetățenilor. În cazul protestelor, pentru ca oamenii să fie mulțumiți va conta foarte mult corectitudinea părților implicate. Va fi un an greu pentru politicieni, pentru că vor fi forțați să soluționeze și să compenseze toate nemulțumirile acumulate ale oamenilor.

Anul 2024 este anul care ne va revela unde se află sceptrul puterii în fiecare țară în parte, precum și la nivel global. În următorii 10 ani, lumea se va schima atât din punct de vedere geografic, cât și din punct de vedere geopolitic. Din perspectiva zodiacului chinezesc, suntem în anul Dragonului, deceniul Șobolanului, secolul Dragonului și mileniul Dragonului. Șobolanul simbolizează lumea veche, însă lumea va intra într-o transformare accelerată până în 2029. Se vor afla toate planurile care au fost puse la cale până acum și vor fi revelate poporului. De altfel, președintele Forumului Economic Mondial a și declarat public faptul că „2024 este primul an al noii ordini mondiale”. Polii de putere ai lumii se vor schimba, iar SUA încearcă disperate să-și mențină hegemonia, recurgând, din nou și din nou, la calea războiului. Există o predispoziție către extinderea conflictelor anul acesta.

Cea mai mare problemă cu care ne vom confrunta anul acesta va fi „îmblânzirea” inteligenței artificiale. Dacă va continua actualul ritm de dezvoltare a AI-ului, în 4-5 ani vom fi controlați foarte strict prin intermediul tehnologiei. Folosirea programelor AI nu face decât să ne altereze gândirea și capacitatea de a crea. Mai mult decât atât, li se va impune cetățenilor identitatea digitală și le vor putea fi controlate viețile prin intermediul informațiilor furnizate prin crearea acestui profil digital individual. Până la sfârșitul anului vom auzi de tot mai mulți oameni care au ales să-și instaleze chipuri și să se hibridizeze.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background