Pierderile lunii iunie. Ce spune zodiacul chinezesc?

Postat de pe 31 mai 2022

Autor: Adrian Lambru

Astrologul Nicoleta Chiriș a declarat în cadrul emisiunii „Golden Hour”, de la GOLD FM, că: „Luna iunie, cea a calului de foc, este una în care trebuie să fim foarte atenți la ceea ce înseamnă pierderi, atât pe zona materială, cât și pe zona relațională”.

Chiar dacă luna iunie aduca odată cu ea vara și sentimentul de vacanță, astrologul Nicoleta Chiriș susține că, din punct de vedere al zodiacului chinezesc, ceea ce ar trebui să facem este să fim precauți. Aste pentru că luna iunie se anunță o perioadă riscantă din punct de vedere al pierderilor, fie că acestea sunt de ordin material, fie pe partea relațională. „Este o lună în care diplomația ne salvează. În luna iunie ar fi bine să stăm departe de ceea ce înseamnă bârfe, conflicte sau acțiuni ce pot provoca un accident” – spune Nicoleta Chiriș.

Astrologul subliniază faptul că atenția asupra culorilor în viața noastră este foarte importană, acestea fiind remedii bune din punct de vedere al energiei. De aceea, pentru o energie mai bună și pentru o stare de bine mai aprofundată, astrologul sugerează ca în mijlocul caselor noastre să avem un obiect de metal sau să fie aduse, cumva, culorile alb sau gri, elemente predominante în acest an pentru ordinea în viață.

„Pe deasupra, ar fi bine să aducem în centrul casei apă în luna calului de foc” – a adăugat Chiriș. „Mă refer aici la elemente decorative ce pot conține apă. Fie facem asta, fie alegem ceva de culoarea albastră, aceasta este cea vizibilă care atragea cea mai multă energie în favoarea noastră”.

Tot legat de ideea de atenție, astrologul anunță că luna iunie este o perioadă precoce învățatului, fie că vorbim despre anumite lecții de viață sau ceea ce reprezintă unele noțiuni teoretice. Prima lună de vară este una a examenelor, au loc Evaluările Naționale, Examenul de Bacalureat, sesiunile studențești și altele de acest fel, iar zilele acestea, energia ar fi de susținere pentru asemenea activități, însă, iarăși, cu atenție sporită.

 Emisiunea “Golden Hour”, moderată de Jessie, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 18. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagia de Facebook Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background