Periculozitatea vârstei și problemelor medicale ale lui Joe Biden

Postat de pe 6 aprilie 2022

Autor: Adrian Lambru

Analistul geo-politic H. D. Hartmann a declarat în cadrul emisiunii “Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de la Gold FM că: „Psihologii și medicii de specialitate vor confirma că președintele amrican Joe Biden, cel mai puternic om al Planetei, începe să-și piardă noțiunile de loc și de timp. Este un mare semnal de alarmă!”

Preșdintele Statelor Unite ale Americii Joe Biden va împli anul acesta vârsta de 80 de ani, iar în mandatul său presa și publicul au semnalat diverse gafe în discurs și comportament. Odată și-a confundat soția cu sora, altădată fiind în campanie prezidențială el zicea publicului sa-l voteze pentru Senat. La întâlnirea recentă de la Casa Albă pe care a avut-o cu fostul președinte Barack Obama, jurnaliștii americani de la FOX NEWS au prezentat comportamentul ciudat al lui Biden. Aceste probleme s-ar datora vârstei înaintate pe care o are și a afecțiunilor de care ar suferi.

sursă video: Facebook / Cozmin Gușă

„Este clar că Joe Biden și-a pierdut funcția principală cognitivă de a fi președinte” – spune H. D. Hartmann. „El nu mai realizează ce i se spune și nu mai pune în contextul real informațiile. Joe Biden are norocul grupului care îl conduce, grup ce a îndepărtat-o pe vicepreședintele Kamala Harris. Însuși Obama o favorizează pe Harris și îl ignoră pe Biden. Observăm astfel la cel mai puternic om al Planetei un pericol imens”.

Întoarcerea stăpânului și reinstaurarea normalității

Fostul președinte american Barack Obama a fost în centrul atenției la o conferință organizată în incinta Casei Albe. Acesta a fost invitat de Joe Biden să vorbească despre accesul la asistență medicală în Statele Unite, însă tot interesul a fost pe fostul lider de la Washington, D.C.. Actualul președinte Biden a fost ignorat și s-a plimbat confuz prin sală.

Analistul geo-politic H. D. Hartmann vorbește despre simbolul reîntoarcerii stăpânului și reinstaurarea normalității la Casa Albă: „Este un necesar instinctual al leadership-ului american     de a arăta că există în acest moment o întoarcere la un șef de stat care nu pune în pericol democrația și actul de guvernare. Biden va lăsa în urma sa un război, cel din Ucraina, a blocat complet calea de negociere cu China și nu a reușit să continue legătura cu India. Obama vine acum cu mesajul cum că el este persoana potrivită cu care să se stea la masă, nu Biden”.

Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.

sursă photo: Foto: – / Shutterstock Editorial / Profimedia


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background