Corina Dănilă, despre succesul „Numai Iubirea” la GOLD FM

Postat de pe 6 aprilie 2022

Autor: Adrian Lambru

Actrița Corina Dănilă a declarat în cadrul emisiunii „Golden Hour”, de la GOLD FM, că: „Lumea încă mă mai strigă <Ana> pe stradă. Serialul <Numai Iubirea> a fost o nebunie, dar și o presiune uriașă”.

Corina Dănilă, consosctută publicului larg pentru rolul protagonistei din tenelovela românească „Numai Iubirea”, recunoaște că nu se aștepta la un asemenea succes, iar ca astăzi, la aproape 18 ani distanță de la debutul pe micul ecran, încă să mai fie numită în presă „regina telenovelelor”. Primul episod s-a difuzat pe data de 2 octombrie 2004 și s-a întâins pe 100 de episoade.

„A fost o nebunie” – povestește actrița. „Au fost nouă luni din viața mea pline de pe urma căreia am căpătat o notorietate uriașă. Nimeni nu se aștepta la un asemenea impac, la o asemenea nebunie. Serialul mi-a adus o foarte mare satisfacție, dar și o mare presiune. Ajunsesem la un prag pe care nu aveam voie să-l scădem”.

Românii s-au dovedit cuceriți de acest serial, de prima telenovelă românească, iar audiențele de atunci dovedesc asta. Până și astăzi, când sunt redufizările pe diverse posturi de televiziune româmnești, Corina Dănilă primește mesaje de felicitare și de admirație.

Ce face Corina Dănilă în prezent?

Actrița Corina Dănilă joacă foarte mult teatru în prezent și se declară fericită că perioada post-pandemică a adus iarăși sălile de spectacol pline cu spectatori: „Am răsuflat ușurată când s-au ridicat toate restricțiile și am putut vedea iarăși chipurile și reacțiile tuturor spectatorilor”.

Printre spectacolele în care joacă în prezent Corina Dănilă se numără „D-ale carnavalului”, „Clătite cu minciuni”, „Totul despre femei” sau „Familia Tărăboi”. În paralel, actrița își continuă și pasiunea pentru televiziune fiind prezentatoarea unei emisiuni de teatru umoristic de la Televiziunea Română.

Emisiunea “Golden Hour”, moderată de Jessie, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 18. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagia de Facebook Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background