Partidul Republican din România: „Pentru favorizarea inculpatului Florian Coldea, ministrul de interne Cătălin Predoiu trebuie să fie înlăturat urgent din funcție” (P)

Postat de pe 3 iunie 2024

Marian Cucșa, președinte Partidul Republican: Pentru favorizarea inculpatului Florian Coldea, ministrul de interne Cătălin Predoiu trebuie să fie înlăturat urgent din funcție

Ministerul de Interne aplica un tratament preferential pentru favorizarea inculpatului Florian Coldea și pentru a-l proteja pe acesta în fața mass-media!

Florian Coldea a fost singurul personaj din spațiul public românesc pentru care Ministerul de Interne a adus zeci de jandarmi pentru a-l apăra la ieșirea de la DNA de întrebările presei și ale românilor.

Este evident că ministrul Predoiu, părintele spiritual al binomului SRI-DNA, îl ajută acum pe vechiul său prieten, Florian Coldea, de a nu fi deranjat cumva la controlul judiciar. Nu am mai văzut până acum această opțiune a unui inculpat de a semna cât vrea el controlul judiciar. Dar, din nou, vorbim de Coldea, cel care i-a avut la degetul mic pe toți politrucii din fruntea Guvernului, a coaliției PSD-PNL, dar și a USR-ului care azi se comportă asemenea unei fecioare.

Cătălin Predoiu ai de dat câteva explicații în fața românilor:

1) De câte ori ai vorbit în ultimele zile cu Florian Coldea?

2) Mai primești ordine de la Florian Coldea?

3) Ai primit ordin de la Coldea și gașca lui să îl ajuți pe Iulian Dumitrescu?

Sunt întrebări la care Cătălin Predoiu trebuie să răspundă, iar ulterior, având în vedere trecutul său tenebros și legăturile lui cu statul paralel, trebuie demis de urgență de Marcel Ciolacu.

(P)


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background