OPERA LA BIBLIOTECĂ vă invită pe 22 februarie la MUZICĂ PENTRU INIMI ȘI INIMI PENTRU MUZICĂ

Postat de pe 19 februarie 2024

OPERA LA BIBLIOTECĂ vă invită joi, 22 februarie de la ora 17.30 la MUZICĂ PENTRU INIMI ȘI INIMI PENTRU MUZICĂ, un spectacol dedicat medicilor cardiologi, avându-l invitat special pe domnul Silviu Marcel Stanciu, medic cardiolog. Vor cânta sopranele Daniela Ciociea, Anfisa Fugaru, Alexandra Tănase, Anastasia Chivu, solista pop Jessie Baneș, pianistele Carmen Bulat, Andra Demidov și Liana Mareș, tenorii Daniel Stoica și Dragancho Najdoski, bas baritonul Damian Vlad, basul Ștefan Cârstea, pianiștii Cosmin Pătrana, Benjamin David și Matei Dumitru. Prezintă Mihnea Mihăiță. Adresa este Biblioteca Metropolitană București, Str. Tache Ionescu nr. 4 și accesul este liber în limita locurilor disponibile.

Artiști români de operă, pianisti și interpreți de pop se întâlnesc pentru a sărbători Dragobetele și pentru a-i onora pe medicii cardiologi din România. Veți asculta muzică de operă, musical, operetă, șlagăre românesti și muzică de cameră pentru pian.

Ne dorim să lansăm o tradiție în care muzica, Dragobetele și cardiologia din România să fie prilej de autentică bucurie româneasca!


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background