Oana Timofte la Golden Hour cu Jessie: Previziuni chinezești pentru 2024

Postat de pe 7 februarie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, Oana Timofte, specialist în numerologie, a oferit previziuni din perspectiva zodiacului chinezesc pentru anul 2024.

Șobolanul este aliat cu Dragonul, iar anul acesta este un moment bun pentru ca acești nativi să iasă din zona de confort. Vor apărea oportunități în special în zona carierei. Veți avea parte de deplasări în interes de serviciu sau v-ați putea schimba locul de muncă. Este un an benefic pentru Șobolanii care vor să-și întemeieze o familie și să devină părinți. Trebuie să vă rezolvați, în schimb, karma pe linia maternă și să fiți diplomați și precauți în relația cu partenerii.

Pentru Bivol este un an ușor provocator. Trebuie să renunțați la tradiții și e foarte bine să fiți cât mai organizați în 2024. Șansa de a crea o stabilitate, șansa de a economisi în 2024 este foarte mare pentru voi, cei din zodia Bivol, în schimb la voi trebuie lucrat la karma de pe linia paternă. E momentul ca Bivolii să renunțe la metodele învechite și să adopte soluții noi. Bivolii vor fi susținuți de femeile din viața lor.

Tigrul trebuie să se înarmeze cu multă răbdare și putere, pentru că va avea parte de un an ceva mai tensionat, din cauza ciocnirilor cu zodia Dragon. Fiți atenți la adversari și la posibilii dușmani ascunși. Comunicarea este foarte importantă. Pot apărea noi prietenii sau chiar se poate contura o căsnicie de lungă durată, dar trebuie să lucrați la karma de pe linie maternă. Respectați regulile și fiți precauți în relația cu autoritățile.

Pentru zodia Iepure este un an benefic relaționării și colaborărilor. Ascultați-vă intuiția și aveți curajul să vă arătați lumii. În 2024, Iepurii pot să-și construiască reputația și vor avea multe de câștigat dacă își manifestă talentele. Atenție la posibilele atacuri energetice!

Pentru Dragoni, anul 2024 este dedicat începuturilor, schimbărilor pe orice plan. Cu toate acestea, Dragonii trebuie să și muncească pentru a-și atinge scopurile. Ideile voastre pot fi foarte apreciate și în baza lor puteți avansa în plan profesional.

Șerpii sunt favorizați în 2024. Trebuie să se folosească de puterea lor interioară, de eleganță și mister pentru a evolua armonios. Trebuie să evite posesivitatea. De asemenea, trebuie să-și rezolve problemele din trecut și să-și plătească „datoriile” karmice pentru a putea progresa. Nu sunt recomandate achizițiile și vânzările. Mai indicat ar fi să vă concentrați asupra vindecării personale și asupra echilibrării energetice.

Caii trebuie să fie respectuoși, empatici și organizați. Au șansa să evolueze foarte rapid dacă se asociază cu persoanele potrivite. Caii vor fi puși în situația de a lua decizii rapide, deci trebuie să învețe să fie foarte bine organizați, să-și îndeplinească sarcinile din timp și să fie hotărâți. Au șanse mari să-și găsească jobul mult visat anul acesta.

Capra are un an care poate să fie ori foarte bine aspectat, ori foarte ghinionist. Totul depinde de cât de hotărâți sunt nativii acestei zodii. Pot pierde oportunități majore în plan profesional dacă nu se cunosc suficient de bine și dacă nu sunt hotărâte. Caprele vor pune foarte mult accent pe independență și-și vor dori să ducă la bun sfârșit proiecte gândite de ele.

Maimuța trebuie să conștientizeze că anul acesta este dedicat transformărilor. Ea trebuie să identifice care sunt blocajele din viața sa și să acționeze pentru a îndrepta tiparele toxice. Va fi stimulată și sprijinită de oamenii apropiați, de familie, prieteni sau chiar de echipa de la locul de muncă. Studiile superioare finalizate le vor fi de mare ajutor Maimuțelor. De asemenea, este un an bine aspectat în planul investițiilor.

Cocoșii, prietenii secreți ai Dragonului, sunt bine aspectați, au noroc anul acesta, dar trebuie să aibă grijă la sectorul căsătoriilor și al relațiilor. Bunurile la comun vor fi în prim plan în anul 2024. Cocoșul va beneficia de sprijinul celor din jur și îi este recomandat să stabilească noi conexiuni. Dacă sunt implicați în procese, pot avea rezultate ce le sunt favorabile.

Câinii se află într-o relație conflictuală cu Dragonul, ceea ce înseamnă că trebuie să fie mai atenți anul acesta. Vor avea parte de un an cu suișuri și coborâșuri, dar cel mai important este să fie diplomați și calmi în relaționarea cu cei din jur. Vor simți nevoia să fie ascultați și înțeleși anul acesta. Trebuie să reflecteze asupra misiunii lor pe Pământ.

Mistreții trebuie să renunțe la superficialitate, să fie onești cu ei înșiși. Odată ce renunță la a se minți singuri, Mistreții se vor bucura de prosperitate și de parteneriate profitabile. Se recomandă o grijă sporită la sectorul sănătății.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background