„Nu există nu se poate” – Noua carte a Andreei Marin

Postat de pe 17 martie 2022

Autor: Adrian Lambru

Personalitatea de televiziune Andreea Marin a declarat în cadrul emisiunii „Golden Hour”, de la GOLD FM, că: „Aceste cuvinte mi-au ghidat viața. Atunci când ceva nu-mi iese, eu știu că mai pot puțin și că trebuie să mai caut în imaginația mea să găsesc o altă cale, o altă soluție. Căci nu există <Nu se poate!>”.

Joi, 17 martie, a avut loc lansarea cărții „Nu există nu se poate”, semnată de personalitatea de televiziune Andreea Marin. Titlul este unul inspirațional, iar vedeta spune că aceste cuvinte i-ar fi ghidat viața și cariera. „Am avut parte de o mulțime de experiențe în viața asta care m-au învățat să fiu altfel” – mărturisește Andreea. „Nu mă înscriu într-o linie a vieții pe care o îmbrățișează multă lume. Am 47 de ani și consider că am avut un parcurs special”.

Detalii privind depășirea barierelor și întâmplările, bune și rele, prin care a trecut Andreei Marin și care au făcut-o în prezent omul care este pot fi aflate în noua sa carte. Însă nu doar autoarea este prezentată în acest volum, ci și alte 40 de povești ale unor personalități cunoscute cu care Andreea a stat de vorbă, personalități precum Chris Simion-Mercurian, Sofia Vicoveanca, Ana Maria Brânză, Iuliana Tudor, Dana Rogoz, Mircea Radu, Daniel Buzdugan și George Buhnici.

Continuarea acestui volum ar putea fi lansat tot anul acesta, pe data de 30 noiembrie, de Sfântul Andrei, potrivit vedetei. Formatul va fi același, de tip interviu, cu încă alte 40 de personalități.

Reversul medaliei

Andreea Marin recunoaște că nu tot ce ni se întâmplă depinde pe deplin de noi și de dorințele noastre privind realitatea. „Sunt și momente dificile, cum ar fi o boală într-un stadiu terminal sau un război, unde soluția nu depinde doar de noi să schimbăm lucrurile în bine” – susține vedeta. „Depinde, într-adevăr, și de noi, căci fiecare voce contează. Ceea ce contează de fapt este că în 99% dintre cazuri se poate”.

În viață, Andreea spune că a descoperit un lucru foarte important: „Schimbările sunt posibile!”.

„Am 47 de ani și nu am încetat să învăț și nu cred că o voi face niciodată” – a adăugat aceasta. „Eu cred foarte tare și încurajez pe toți să creadă în puterea proprie. Trebuie să învățăm din tot ce ni se întâmplă, să acumulăm experiențe și să aplicăm ceea ce am învățat. Depinde doar de noi”.

Cât costă cartea și unde poate fi găsită?

„Nu există nu se poate”, noua carte a Andreei Marin poate fi găsită momentan doar pe site-ul bookzone.ro la prețul de 74,9 lei. Aceasta poate fi comandată atât în România, cât și în întreaga lume. După scurt timp, aceasta se va găsi și în librăriile din țară.

Veniturile obținute de către Andreea Marin de pe urma vânzării acestui volum vor fi donate Fundației „Prețuiește Viața”. Funația le este alături tuturor celor care au nevoie de un sprijin și de un nou început de peste 14 ani.

„Nu există nu se poate” estea cea de a doua carte semnată devedetă. Prima se numește „Prețuiește viața” și a fost lansată după ce a născut-o pe fiica ei, Violeta.

Emisiunea “Golden Hour”, moderată de Jessie, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 18. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagia de Facebook Radio Gold FM România.

sursă photo: Facebook / Andreea Marin


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background