Nicoleta Ghiriș la Golden Hour cu Jessie:Previziuni astrale chinezești pentru luna decembrie și 2024

Postat de pe 13 noiembrie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, astrologul Nicoleta Ghiriș a dezvăluit care sunt previziunile astrale chinezești pentru luna decembrie a anului curent, dar și ce ne așteaptă în următorul an.

Începând de astăzi, 13 noiembrie, zi ce marchează Luna Nouă, și până pe 13 decembrie am intrat sub guvernarea Mistrețului de Apă. Sub această zodie, se intensifică riscurile de inundații și de pierderi, a avertizat astrologul Nicoleta Ghiriș. Zona de sud-est a României ar putea fi mai afectată. Cu toate acestea, în centrul energiilor lunii acesteia se află o stare profundă de prosperitate și bunăstare. În centrul caselor se recomandă poziționarea unui element de pământ.

Previziuni pentru fiecare zodie în parte

Șobolanul este guvernat de o energie a dragostei și învățăturii. Este o perioadă benefică pregătirii temeinice pentru studenți. Culorile recomandate sunt cele de lemn.

Bivolii vor avea parte de o energie mai scăzută luna aceasta. Astrologul Nicoleta Ghiriș a recomandat investigațiile medicale pentru a preveni eventualele boli la care sunt predispuși. Vă vor potența energiile pozitive culorile de metal, iar ajutorul poate veni de la nativii Cocoș.

Tigrii vor fi ajutați fără să fie neapărat conștienți de ajutorul pe care îl primesc de la cei din jur. Doamnele însărcinate ar trebui să meargă la medic pentru un control de rutină, iar copiilor Tigru li se recomandă suplimentele pentru întărirea imunității. Purtați culori de metal și apropiați-vă de Mistreți.

Iepurii vor avea parte de o lună norocoasă, însă trebuie să fie atenți la problemele digestive ce ar putea apărea. Culorile de lemn sunt benefice.

Dragonul va fi guvernat de o energie a pierderii și a deposedărilor. Atenție la membre și la posibilele accidentări. Purtați culori de apă și primiți ajutor de la nativul Șobolan.

Șerpii sunt în opoziția energiei lunare și vor fi ceva mai încercați luna aceasta. Nicoleta Ghiriș le recomandă acestora să iasă din zona de confort, să se înarmeze cu răbdare și putere. Vor fi sprijiniți de Cocoș.

Calul va avea parte de dispute luna aceasta, de aceea ar fi bine să învețe să fie mai diplomat. Este indicat să amâne orice procese în instanță. Culorile de foc le vor amplifica energiile pozitive Cailor.

Capra va avea parte de o energie foarte scăzută luna aceasta, existând risc de accidentări. Atenție la bolile ce afectează urechile. Culorile de metal vă vor oferi protecție, iar ajutorul poate veni de la Iepure.

Maimuțele vor fi pedepsite pe nedrept și vor avea mici probleme de sănătate.

Cocoșii vor avea parte de succes. Culorile de metal le vor fi benefice și îi vor ajuta în îndeplinirea țelurilor.

Câinii au parte de o energie de multiplicare ce le poate potența karma fastă sau energiile nefaste. Trebuie să fie precauți când conduc și să aplaneze conflictele ce s-ar putea ivi. Se recomandă purtarea culorilor de pământ și acceptarea ajutorului din partea nativului Iepure.

Mistreții trebuie să aibă grijă să nu se auto-saboteze și mai degrabă să se folosească de energiile benefice ale lunii. Folosiți culori de pământ. Ajutorul poate veni de la nativul Iepure.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background