NCN va difuza în fiecare zi pastila editorială a lui Cozmin Gușă: „Ce-i în Gușă și-n căpușă”

Postat de pe 7 septembrie 2021

Autor: Maria Teodora Șuta

Postul de știri NCN TV va difuza, începând de pe 6 septembrie, în fiecare zi, pastila editorială a lui Cozmin Gușă, proprietarul postului de radio Gold FM, intitulată „Ce-i în gușă și-n căpușă”.

Proprietarul postului și patron al Ziar de Cluj, jurnalistul Liviu Alexa, a făcut câteva precizări în legătură cu acest anunț:

„Deși sunt mai tânăr decât Cozmin, am 24 de ani de presă și de viață comună de cetățean clujean. Indiferent de măririle politice, titlurile și pozițiile avute, Gușă și-a păstrat întotdeauna focusul pe Cluj și nu a uitat să fie curios despre dedesubturile acestui mare pol de influență al României, așa cum au făcut mulți clujeni plecați la București. În mod și mai ciudat, în ultimii 25 de ani, nici eu, nici el nu am reușită să găsim un proiect comun, cu o idee comună, ba chiar nu am găsit nici răgaz să stăm la masă la un șpriț ca să vedem dacă aceste idei comune ar exista. Din contră, am reușit trista performanță să ne-o și dăm la gioale pe aspecte absolut lipsite de importanță. În ceea ce mă privește, am greșit față de el, implicându-mă cu toată forța într-un război care nu îmi aparținea și vreau să spun asta public fiindcă sunt bărbat, nu tufă de Veneția. Din loialitatea pe care am avut-o pentru un fost prieten comun pe care anii l-au îmbătrânit urât, transformându-l în exact ceea ce el critica mai demult: într-un captiv al titlurilor, agățat pe viață de măriri precum Crans Montana, un om pentru care prietenii deveniseră pioni buni de sacrificat în luptele personale.”

Potrivit jurnalistului Liviu Alexa, difuzarea pastilei ”Ce-i în gușă și căpușă” este o ”simplă preluare a unui material editorial bun, o pastilă care are viață virală în social media, care este interzisă de televiziunile naționale.” De asemenea, acesta a afirmat că momentan își dorește prin această pastilă un schimb de idei și perspective asupra a ceea ce s-a întâmplat Clujului și României în ultimii ani. 

Sursă text: Ziar de Cluj


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background