„Lebăda neagră de pe Balaton”. Viktor Orban și o obsesie asumată

Postat de pe 20 noiembrie 2023

Editura Creator și Romeo Couți vă invită vineri, 24 noiembrie 2023, începând cu ora 16:00, în cadrul Târgului de Carte Gaudeamus (București 2023), ROMEXPO, Sala „Marin Preda”, Nivel 3.20, unde va avea loc lansarea volumului Lebăda neagră de pe Balaton, coordonat de jurnalistul Romeo Couți. Evenimentul este organizat sub forma unei întâlniri dezbatere cu contributorii volumului, cu o temă în premieră pentru spațiul public din țara noastră: România-Ungaria și obsesia asumată, TRANSILVANIA.
Evaluată de presă și critici ca o apariție editorială provocatoare și o noutate, în același timp, pentru peisajul publicistic din România, cartea aduce în atenția publicului personalitatea carismatică, dar și controversată al lui Viktor Orban, premierul Ungariei. „Lebăda neagră de pe Balaton – Viktor Orban și o obsesie asumată” are un concept editorial inedit. Interviurile realizate de ziaristul Romeo Couți cu specialiști de prestigiu pe problematica maghiară din domenii relevante: intelligence, diplomație și mass-media sunt sunt ingenios încadrate în carte prin intermediul unui asa zis „jurnal de reporter” care accentuează și mai mult abordarea jurnalistica a temelor.
Potrivit coordonatorului, volumul oferă o perspectivă asupra unor subiecte prost gestionate de puterea de la București în relația cu Ungaria, dar tratate periculos de frecvent doar în cheia intereselor și alianțelor politice de conjunctura între decidenți de la București, Budapesta și din UDMR.
Cartea este disponibilă site-ul www.edituracreator.ro, www.libris.ro, precum și la parteneri.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background