„Iubirea neîmplinită” dintre Klaus Iohannis și Lucian Mîndruță

Postat de pe 6 noiembrie 2021

Autor: Adrian Lambru

În cadrul emisiunii „Pastila lui Cristoiu”, de la Gold FM, jurnalistul a declarat faptul că: „Lucian Mîndruță își declară patima pentru președinte, iar Iohannis nu-i răspunde. Cred că Mîndruță e tare, tare supărat!”

Fostul prezentator de știri de la ProTV, Lucian Mîndruță, a postat pe pagina sa de Facebook un videoclip în care își declară nemulțumirea față de alianța dintre PSD și PNL. Acesta se adresează în primul rând președintelui Iohannis pe care îl găsește ca fiind principalul responsabil.

„Sunteți mândru de chestia asta? Vreți să mai stați să mâncați salariu în continuare?” – declara Lucian Mîndruță în respectivul videoclip. „Vă spun doar atât: Că ceea ce am crezut e acum ceea ce încerc să uit. Și nu pot să vă mulțumesc!”

Acesta afirmă că în 2014, Klaus Iohannis și-a construit campania prezidențială pe o mișcare anti-PSD, iar acum, la 7 ani distanță, situația s-ar fi schimbat radical: „Așteptam de la dumneavoastră și de clasa politică o schimbare. Atunci, declarațiile electorale erau speranțe, acum le putem numi doar iluzii”.

Întreg videoclipul postat de Lucian Mîndruță poate fi urmărit aici.

„Așa e în politică!

Jurnalistul Ion Cristoiu este de părere că „avem de a face cu 7 ani de iubire, de devotament a lui Lucian Mîndruță. Sufletul lui arde pe altarul iubirii lui Klaus Iohannis, iar acesta nu-i răspunde”.

„Dragi români, credeți că oamenii ăștia sunt normali?” – întreabă Ion Cristoiu. „De ce ar suferi cineva că Iohannis face afacere cu Partidul Social Democrat? Cică Lucian Mîndruță se simte trădat. O tâmpenie! Eu unul nu cred că un jurnalist trăiește politica. Pentru mine, care am 50 și ceva de ani de presă, Iohannis este doar unul dintre președinții României”.

Ion Cristoiu este de părere că ceea ce se întâmplă acum în România, la nivel guvernamental, este pură politică: „Asta e natura politicianului! Până și Stalin și Churchill au stat și au băut vodkă și după s-au bătut”.

Pastilele lui Ion Cristoiu sunt difuzate în fiecare dimineață pe frecvența 96,9 MHz la ora 7. Înregistrările pot fi urmărite integral pe pagina de Facebook Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background