Iosefina Pascal: „Șansele lui Cioloș de a trece sunt slabe. Deci, să stăm liniștiți!”

Postat de pe 11 octombrie 2021

Autor: Adrian Lambru

Jurnalista Iosefina Pascal a declarat în cadrul emisiunii “Scamatoriile Iosefinei”, de la GOLD FM, că: „Iohannis merge pe principiul <Hai să împățim vina, să vă duceți și voi în cap, nu doar noi>”.

În urma consultărilor cu partidele parlamentare de luni, Klaus Iohannis l-a desemnat pe Dacian Cioloș să formeze o nouă formulă de Guvern.

„Iohannis a spus, astfel, că cine a dat jos să pună la loc. Asta după ce a acuzat USR-ul că și-a luat jucăriile și a plecat de la guvernare” – susține Iosefina Pascal. „Cioloș nu are susținerea nimănui în Parlament. Sunt șanse foarte slabe să formeze el vreun Guvern. Deci, să stăm liniștiți”.

Posibilele scenarii

Jurnalista GOLD FM este de părere că, mai degrabă, șanse ar avea un guvern condus de un „pseudo-tehnocrat” din partea Partidului Social Democrat sau un permier PNL „cu diverși membrii în Guvern de la PSD”.

„O majoritate confortabilă se poate forma între PNL și PSD, în ciuda problemelor și intereselor diferite pe cașcaval” – a adăugat Iosefina Pascal. „După cum a spus-o chiar Ludovic Orban, Klaus Iohannis vrea să înfunde PNL-ul, chiare dacă Orban însuși a adus în fruntea țării și în fruntea partidului oamenii care distrug Partidul Liberal”.

Emisiunea “ Scamatoriile Iosefinei”, moderată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 16. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background