Ion Cristoiu: „Partidele din România nu au principii când vine vorba de ciolan”

Postat de pe 3 septembrie 2021

Autor: Adrian Lambru

În cadrul emisiunii „Pastila lui Cristoiu”, de la Gold FM, jurnalistul a declarat faptul că: „Principiile partidelor AUR și USR PLUS sunt incompatibile. Cum să se combine focul cu apa? Atât de departe s-a ajuns în bătaie pe ciolan!”

Pe fondul alianței dintre partidele USR PLUS și AUR realizată în scopul eliminării lui Florin Cîțu din funcția de prim-ministru, Ion Cristoiu este de părere că banii și puterea ar sta în spatele acestei alianțe, ci nu un „scop comun”, așa cum declară liderii celor două partide.

„Cum adică tu, partid AUR, partid naționalist-creștin, partidul iei și al opincilor să depui o moțiune de cenzură, dar să elimini criticile aduse USR PLUS, partid al corporațiilor, vaccinist și european?” – se întreabă jurnalistul. „Alegătorii AUR ce să mai creadă acum, după opt luni în care parlamentarii AUR au boicotat în sus și în jos prezența USR PLUS la guvernare?”

Un guvern PSD-USR PLUS-AUR?

În cazul în care respectiva moțiune de cenzură va trece, iar guvernul Cîțu cade, Ion Cristoiu pune problmea unui guvern de alianță PSD-USR PLUS-AUR: „Își imaginează cineva așa ceva? Îl vede cineva pe Dan Barna dând mâna cu Ciolacu? O vede cineva pe Clotilde Armand dând mâna cu Gabriela Firea?”

„Dacă disperarea după ciolan e așa de mare, da, se va ajunge la asta” – observă Ion Cristoiu. „Până acum, PNL-ul era bun. USR PLUS era bot în bot cu liberalii. Acum s-au supărat și se aliază cu PSD, cu <ciuma roșie>, și cu AUR, acești <fasciști>, cum îi numeau ei”.

Pastilele lui Ion Cristoiu sunt difuzate în fiecare dimineață pe frecvența 96,9 MHz la ora 7. Înregistrările pot fi urmărite integral pe pagina de Facebook Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background