Încep lucrările de apă și canalizare în Snagov. Hubert Thuma, președintele Consiliului Județean Ilfov: Când am preluat mandatul, stadiul lucrărilor la rețeaua de apă și canalizare în tot județul era de 2%. Acum e de 50%. (P)

Postat de pe 6 iunie 2024

10.000 de oameni din Snagov vor beneficia de condiții mai bune de trai și de confort sporit. 60 de milioane de euro este valoarea contractului de apă și canalizare în Snagov. Mai exact, se introduce rețea de apă și canalizare în toate cele cinci sate din Snagov.

Hubert Thuma, președinte CJ Ilfov: „Îi rog pe cetățeni să aibă răbdare. Șanțurile nu se sapă peste noapte, va ploua, se va face noroi. Dar, evident, totul merită. La final, toate străzile vor fi aduse la stadiul inițial. Primarul Mihai Anghel m-a asigurat că se va ocupa personal de supravegherea lucrărilor și am toată încrederea în el.

Aproape 7.000 de oameni vor beneficia de rețeaua de canalizare. Și aproape 10.000 și de cea de apă. Facem acest proiect în mare cu bani europeni. 40 de milioane de euro vin de la Uniunea Europeană, sunt fonduri nerambursabile. Restul de bani, până la aproape 20 de milioane de euro, vin de la bugetul de stat și de la bugetul local.

Mulți mă întreabă de ce timp de 20 de ani nu s-a făcut nimic și astăzi, în vremurile moderne pe care le trăim, încă vorbim de apă și canalizare într-unul dintre cele mai bogate județe din țară. Eu nu vreau să vorbesc despre ce au făcut sau ce nu au făcut alții. Eu am în spate un singur mandat la Consiliul Județean Ilfov, pe parcursul căruia am accelerat la maximum acest proiect. Când am preluat președinția CJ Ilfov, stadiul proiectului de apă și canalizare în tot județul Ilfov era de numai 2%. Acum e de 50%”.

Mihai Anghel, primar Snagov: „Este un proiect extrem de important și extrem de așteptat de comunitatea din Snagov. Am muncit mult, iar astăzi, iată, se văd rezultatele. Le-am promis oamenilor că aduc rețeaua de apă și canalizare în Snagov și asta am făcut. O să stau numai pe teren, cum fac de obicei de altfel, să mă asigur că se lucrează cum trebuie. Îi rog pe cetățeni să facem echipă, dacă văd nereguli să sesizeze, nu accept nicio greșeală”.

Proiectul de apă și canalizare este cel mai important proiect din județul Ilfov. Și are mai mule componente: Proiectul regional pentru 20 de localități – peste 420 milioane de euro; Apă și canalizare în Snagov – aproape 60 de milioane de euro; Apă și canalizare în Afumați și Găneasa – peste 50 de milioane de euro.

Realizat de SC Angus Equity SRL, la comanda PNL Ilfov, CMF 21240015

(P)


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background