GUVERNUL CÎȚU A FOST DEMIS

Postat de pe 5 octombrie 2021

Autor: Adrian Lambru

Guvernul Florin Cîțu a fost demis astăzi. Moțiunea de cenzură înaintată de PSD a fost votată de 281 de parlamentari. Acest vot pentru demiterea unui guvern din reprezintă cel mai mare scor din istoria moțiunilor din România.

Moţiunea de cenzură iniţiată de PSD a trecut marți de votul Parlamentului, iar guvernul Cîțu a fost demis. Au votat „pentru” parlamentarii de la PSD, USR PLUS și AUR. Pentru ca moțiunea să fie adoptată era nevoie de 234 de voturi „pentru”.

„Guvernul Cîțu a fost demis cu un scor fabulos – 281 de voturi! Este victoria voastră, a tuturor românilor!”, a anunțat Marcel Ciolacu, președintele PSD.

”Vom avea o discuţie în PNL şi vedem cu ce decizie venim. Acum, mergem, mai avem câteva lucruri de făcut la Guvern, urmează câteva şedinţe de guvern” – a spus Florin Cîțu, precizând că este normal ca PNL să dea premierul în această coaliţie.

„Drum bun, domnule Cîțu! O țară întreagă a stat blocată în demisia dumneavoastră și iată că, astăzi, demiterea a avut loc. E important ca din acest moment criza politică provocată de premierul Cîțu să se încheie cât mai repede” – afirmă Dacian Cioloș, președintele USR PLUS.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background