Golden Hour cu Jessie: Luminița Ristea, previziuni astrale pentru luna decembrie 2023

Postat de pe 22 noiembrie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, astrologul Luminița Ristea a dezvăluit ce ne rezervă luna decembrie din punct de vedere astrologic.  

Începând cu luna decembrie, Berbecii vor deveni mai vizibili. Comunicarea, în schimb, ar putea deveni mai dificilă după 13 decembrie, în perioada în care Mercur este retrograd. Luna Nouă în Săgetător este un moment benefic manifestării unor dorințe, legate de călătorii, de o nouă etapă în educație sau de expansiunea dimensiunii spirituale a firii. După 22 decembrie, Berbecii se vor concentra mai mult asupra carierei.

Taurii vor avea multiple realizări în sectorul financiar luna aceasta. Își vor întocmi noi planuri de viitor care să cuprindă atât relațiile cu cei din jur, cât și cariera și dezvoltarea lor personală. După 13 decembrie, Taurii ar trebui să fie mai atenți la modul în care comunică. Taurii se vor reconecta cu partenerii și cu prietenii.

Gemenii, aflați în opoziție cu sezonul Săgetătorului, vor avea parte de provocări luna aceasta, în special în sectorul relațiilor. Vi se vor destăinui informații foarte importante sau chiar secrete luna aceasta. Bucurați-vă de starea de sănătate perfectă pe care o aveți și nu uitați să vă răsfățați puțin după munca depusă.

Racii se vor concentra în prima parte a lunii pe carieră și pe sănătate. De pe data de 13 decembrie, Racii pot folosi energia perioadei pentru a-și seta noi intenții și planuri. Comunicarea în cuplu va deveni o prioritate. Veți simți că vă puteți atinge scopurile cu mai multă ușurință, după o perioadă în care ați fost ținuți în loc din cauza îndoielilor. Luna Plină în Rac este un moment prielnic pentru ca voi să vă eliberați de elementele toxice din viața voastră.

Leii trebuie să aibă mai multă grijă la sănătatea lor în perioada aceasta. După 13 decembrie, comunicarea va fi mai dificilă și ar putea apărea confuzii sau blocaje. Veți simți nevoia de a petrece mai mult timp cu cei dragi, acasă, în liniște și pace. Luna Plină în Rac vă poate pune pe gânduri și vă poate determina să vă schimbați strategiile.

Fecioara va fi mai creativă în luna decembrie, se va reconecta cu copilul interior, redescoperind bucuria jocului, și va avea inspirație să pornească noi proiecte. Fecioarele ar putea chiar să-și schimbe domiciliul. La final de lună, puteți organiza o călătorie inedită.

Pentru Balanțe, se va activa sectorul conversațiilor luna aceasta. Este recomandat să nu semnați contracte importante și să le amânați până în luna ianuarie a anului viitor. Sănătatea voastră se va îmbunătăți spre finalul lunii.

În cazul Scorpionilor, luna decembrie va fi plină de socializare și de evenimente. Venus în Scorpion vă va impulsiona să fiți mai curajoși în viața voastră amoroasă. Va dispărea blocajul pe care l-ați resimțit în zona creativității și vă veți stabili noi planuri, cu mult optimism. Consultă specialiștii pentru a învăța să-ți gestionezi mai bine finanțele.

Săgetătorii vor fi mai preocupați de afaceri și de bani. Vă veți putea reconecta cu familia și partenerii după o perioadă care a fost mai tensionată. Luna Nouă în Săgetător, din data de 13 decembrie, reprezintă apogeul vibrației energetice benefice pentru voi.

Pentru Capricorni va crește puterea de comunicare și de convingere în perioada următoare. Veți petrece frumos alături de prietenii apropiați. Veți fi mai orientați către introspecție și către purificarea spirituală.

Vărsătorul va începe luna decembrie cu o comunicare la nivel subtil cu el însuși, se va simți mai liniștit decât de obicei. Atenție la visele sau mesajele pe care le primiți după data de 13 decembrie, pentru că pot fi premonitorii și vă pot ajuta să vă organizați mai eficient planurile și viața. Acordați prioritate sănătății voastre.

Peștii vor simți nevoia de a socializa și de a comunica mai mult cu prietenii, de a se reconecta. Peștii se vor simți mai visători și mai optimiști după o perioadă în care au fost mai demoralizați. Veți avea parte de recunoaștere la locul de muncă și energiile lunare sunt de partea voastră dacă vreți să începeți noi proiecte.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background