Golden Hour: Carleta Tiba, facilitator Accesează Conștiința, despre cum să atragem succesul

Postat de pe 15 mai 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, Carleta Tiba, facilitator Accesează Conștiința, a vorbit despre cum putem să ne programăm mintea, dar și comportamentul în general pentru a atrage succesul în viețile noastre.  

Totul pornește de la curiozitatea de a stabili mai precis ce este succesul pentru fiecare dintre noi, pentru că de multe ori ne dăm seama că ne dorim lucruri care nu ne sunt neapărat de folos nouă, ci le-am împrumutat de la cei din jur sau din societate. Așadar, pentru a porni cu dreptul în această călătorie, este esențial ca fiecare să-și răspundă sincer la următoare întrebare: „Ce este succesul pentru mine?”. De aici îți poți deschide noi orizonturi de explorare a sinelui prin intermediul cărora să-ți dai seama cum ar arăta pentru tine relația ideală, cariera ideală, viața ideală ș.a.m.d.

Acces Consciousness te învață că orice dorință care este adevărată pentru tine vine însoțită de un sentiment de ușurință, de bucurie și de împlinire, în timp ce orice nu ți se potrivește se simte ca un soi de contracție. Totodată, este foarte important ca odată ce atingem un anumit scop pe care ni l-am propus cu ceva timp în urmă, să recunoaștem că ne-am îndeplinit un scop și să fim recunoscători atât pentru traseul care ne-a adus în acel punct, cât și pentru destinație în sine.

Când se instalează un fel de nemulțumire în viața ta, însoțită de blazare și de faptul că te plictisesc anumite lucruri, acesta este semnul că trebuie să duci lucrurile cu o treaptă mai sus. Energia interioară și percepția ta asupra situațiilor și elementelor din jur sunt cele care te călăuzesc spre succes.

Dacă atunci când eram mici totul părea posibil, indiferent de cât de mărețe erau visurile noastre, iată că pe măsură ce ne maturizăm începem să ne autolimităm mental și să punem fel de fel de bariere între noi și țelurile noastre. Carleta Tiba a subliniat că aceste credințe limitative pot fi preluate involuntar de la cei din jur, în diverse contexte. Fie le adoptăm din societate, fie suntem descurajați atunci când ne exprimăm în mod public planurile, fie suntem întorși din drum pentru a ne abate pe un altul. De aceea ar fi important să învățăm să acceptăm părerile celor din jur, fără însă a le internaliza și fără a ne compara. Totul stă în alegere! Instrumentul pe care îl oferă terapia „Access Consciousness” în acest caz este o formulă care te ajută să triezi valul de informații care te ia cu asalt: „Este un punct de vedere interesant, dar depinde de mine cum reacționez din pricina lui”.

Fiecare om poate alege să aibă succes urmând drumul pe care i-l dictează vocea interioară. De aceea trebuie să dedici măcar puțin timp în fiecare zi pentru a clădi succesul mult visat. Însă timpul petrecut în scopul potențării succesului tău trebuie să fie întru totul dedicat țelului tău și trebuie să elimini din jurul tău orice fel de factori care te-ar putea distrage.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background