Globaliștii vor să stăm mult timp în lumea virtuală, pentru a fi dezinteresați de lumea reală

Postat de pe 26 ianuarie 2024

Bogdan Comaroni: Interesul globaliștilor este să ne petrecem cât mai mult timp în lumea virtuală, pentru a fi dezinteresați de politicile practicate în lumea reală. Psihoza încălzirii globale va determina largi mase de oameni să petreacă mai mult timp în universul virtual.

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Dincolo de propagandă”, moderată de Andrei Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul Bogdan Comaroni a abordat subiectul referitor la temele dezbătute la Davos, deconspirând planurile din spatele lor, precum și absurditatea acestora.  

Dacă am crezut că nu mai putem fi uimiți după aberațiile care susțin, printre altele, că scoicile și vacile poluează excesiv, iată că Forumul Economic de la Davos continuă să uimească prin ideile crețe pe care le emite. Acum atacă băutorii de cafea, adică pe majoritatea cetățenilor, pentru că, spun ei, „această băutură emite între 15 și 20 de tone de CO2 pe tona de cafea”. Consumul recomandat de cei de la Davos este de maxim 2-3 căni de cafea pe an. Problema de fond, de care mulți nu își dau seama, este că principalii producători și exportatori de cafea sunt tocmai țările din BRICS.

La Davos s-a discutat și despre dieta virtuală, prin care oamenii care dețin dispozitive VR pot merge la restaurante virtuale sau pot găti chiar ei în acest mediu digitalizat. Prin aceste acțiuni și prin aparat în sine este stimulată memoria gustului și a mirosului. Industria dietelor urmărește întotdeauna diversificarea curelor de slăbire, tocmai pentru ca oamenii să fie tentați să sară de la una la alta, pompând bani în suplimente și în fel de fel de produse scumpe specifice anumitor stiluri de alimentație. Toate măsurile propuse la Davos par să promoveze un nou stil de viață, în care oamenii să fie ținuți în casă cât mai mult, acaparați de device-uri, total rupți de stilul de viață normal, firesc, mult mai sedentari și mai letargici. Prin universul virtual, oamenii devin foarte ușor de manipulat și de controlat. Psihoza încălzirii globale nu face decât să amplifice și mai mult izolarea oamenilor în propriile case și mutarea lor în universul virtual, creându-se falsa impresie că prin evadarea în VR se diminuează drastic poluarea.

Emisiunea „Dincolo de propagandă”, moderată de Andrei Gușă, poate fi urmărită live în fiecare vineri începând cu ora 13 pe Facebook Radio Gold FM, dar și pe platforma goldtv.ro. Înregistrările integrale pot fi vizionate pe goldtv.ro, dar și pe pagina de Facebook a postului de radio, Radio Gold FM.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background