Georgiana Sâmbotin la Golden Hour cu Jessie: Contractul spiritual și karma Israelului

Postat de pe 7 noiembrie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, astrologul Georgiana Sâmbotin a vorbit despre contractul spiritual și karma Israelului în contextul conflictului din Orientul Mijlociu.  

Se împlinește o lună de la izbucnirea războiului dintre Israel și gruparea Hamas, un conflict care a cauzat mii de victime într-un timp foarte scurt și care îngrijorează întreaga planetă. Astrologul Georgiana Sâmbotin a dezvăluit date importante și interesante relevate din astrograma momentului cu privire la războiul din Orientul Mijlociu. Astrograma conflictului, calculată de la momentul izbucnirii războiului, adică de la data de 7 octombrie 2023, relevă faptul că spiritele s-au încins în Orient mai devreme decât era prevăzut. Evenimentul a intrat în desfășurare mai devreme decât ar fi trebuit. Dacă s-ar fi declanșat mai târziu, soarta ar fi fost de partea celor care au declarat război.

Israelul este reprezentat de Casa 1, în timp ce Hamas este reprezentat de Casa 7, casa competitorilor. Guvernatorul Casei 1 este Venus în Leu, ceea ce indică o posibilitate de câștig. Cu toate acestea, conjuncțiile astrale indică faptul că victoria Israelului va fi ratată la limită. Așadar, Israelul nu va reuși să-și ducă la îndeplinire scopurile stabilite în momentul în care a pornit la luptă. Tot în Casa 1 se poate observa prezența Soarelui în Balanță, a Nodului Sud în Balanță și a planetei Marte în aceeași zodie. Primul aspect ne arată faptul că Israelul este cel mai vizibil. Al doilea și al treilea aspect, concomitent cu prezența Nodului Nord în Casa 7, casa concurentului, arată că Israelul va fi sacrificat și se va autodistruge în încercarea de a obține victoria.

Lilith în conjuncție cu Juno și Venus, fenomen astral ce și-a făcut simțită prezența la începutul lunii octombrie, a influențat pacea din regiunea orientală. Juno este asteroidul contractelor, Lilith reprezintă un ghinion extrem, iar Venus edulcorează întreaga situație, mascând răul. Războiul a izbucnit pentru că este sfârșitul unui contract karmic pentru Israel, eveniment marcat și de conjuncția Lilith-Juno. Pentru Israel, conflictul are scopul de a-i redobândi dreptul karmic în regiune. 6 planete din 8 au intrat în retrogradare concomitent cu perioada războiului, ceea ce aduce tensiuni karmice extrem de mari. Cei interesați de recăpătarea teritoriilor vor pierde din nou „la mustață” pentru că nu au drept divin/karmic asupra pământurilor pe care vor să le cucerească sau să le stăpânească.

Dincolo de interesele economice, liderii oculți ai lumii încă execută sacrificii de sânge pentru a scăpa de propria karmă cu ajutorul unor entități malefice, a explicat Georgiana Sâmbotin. Universul, însă, are un mecanism de autoreglare care nu va permite la nesfârșit ca oamenii răi să scape nepedepsiți.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background