George Simion: La 4 ani de AUR să facem dreptate pentru țara noastră și să avem o țară normală

Postat de pe 2 decembrie 2023

George Simion, la Congresul AUR: La 4 ani de AUR să facem dreptate până la capăt, să facem dreptate pentru țara noastră și să avem o țară normală

Președintele AUR, George Simion, le-a transmis delegaților prezenți la Congresul Extraordinar al partidului organizat la Alba Iulia faptul că AUR reprezintă cea mai mare mișcare de renaștere națională din ultimii ani. Acesta a subliniat că, la 4 ani de AUR, calea spre izbândă este aceea de a face dreptate până la capăt, „să facem dreptate pentru țara noastră și să avem o țară normală”.

„Împreună reprezentăm cea mai mare mișcare de renaștere națională din ultimii ani. Pe umerii noștri, ai tuturor, din sală și ai tuturor celor care formează AUR în teritoriu este o răspundere mare. Sunt lângă voi, dacă nu în trup, în suflet, și vă spun că asta este calea spre izbândă: la 4 ani de AUR să facem dreptate până la capăt, să facem dreptate pentru țara noastră și să avem o țară normală. E cea mai mare satisfacție, dincolo de toți banii din lume, dincolo de orice funcție pe care unul sau altul vremelnic ar putea să o aibă”, a spus președintele AUR.

Acesta a precizat că Congresul Extraordinar AUR a fost convocat pentru a completa organele de conducere ale partidului, dar și mai important „pentru a da o perspectivă electorală pentru România în 2024 – suntem ultima speranța pentru majoritatea românilor”.

George Simion a mai spus că în cadrul congresului vor fi adoptate rezoluțiile privind continuarea Spitalului Mobil AUR și în 2024 și cea pentru producătorii români.

Președintele AUR s-a adresat delegaților la Congresul Extraordinar prin intermediul unui mesaj video, acesta anunțând că este în drum spre Italia, acolo unde „pentru colegii noștri suveraniști de la Fratelli d’Italia, de la Lega și de la celelalte formațiuni europene țin un mesaj în numele vostru, în numele AUR, un partid care acum, la 4 ani, pot să spun că a ajuns unde trebuia”.

Departamentul de comunicare al Alianței pentru Unirea Românilor                                                   


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background