George Simion a susținut un discurs în Italia despre Europa pe care trebuie să o apărăm

Postat de pe 17 decembrie 2023

Președintele AUR, George Simion, a fost prezent în acest sfârșit de săptămână la Roma, în Italia, la adunarea conservatorilor europeni de la Atreju, la cel mai mare eveniment Fratelli d’Italia al anului la care au fost prezenți peste 10.000 de conservatori italieni și europeni.

Evenimentul organizat de partidul condus de prim-ministrul italian, Giorgia Meloni, a reunit liderii conservatorilor și reformiștilor europeni, dar și personalități de marcă, precum Elon Musk.

George Simion a luat cuvântul duminică în cadrul panelului „Europa pe care trebuie să o apărăm: motivele conservatorilor împotriva superstatului european” din care au mai făcut parte Raffaele Fitto, ministrul italian al afacerilor europene, Jorge Buxade Villalba, vicepreședinte ECR, Assita Kanko, vicepreședinte grupul ECR din Parlamentul European, Radoslaw Fogiel, vicepreședinte ECR, Carlo Fidanza, liderul delegației Fratelli d’Italia din Parlamentul European, și Nicola Procaccini, vicepreședinte ECR.

George Simion a declarat că AUR va câștiga următoarele alegeri europene din România. „Putem câștiga, cu siguranță, împreună cu românii care trăiesc în Italia”, a spus acesta.

Președintele AUR a afirmat că soluția pentru a apăra rădăcinile latine, rădăcinile creștine ale Europei este aceea ca la nivel european „să facem guvernul de centru-dreapta la Bruxelles și să câștigăm împreună toate bătăliile care vor veni”, la fel ca la Roma, unde guvernul este tot de centru-dreapta și este condus de „Leoaica Europei”, Giorgia Meloni.

Totodată, liderul AUR a anunțat că sâmbătă a fost la Vatican, acolo unde a avut o audiență privată cu Papa Francisc.

sursa: Departamentul de comunicare al Alianței pentru Unirea Românilor


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background