Florin Cîțu – noul președinte al Partidului Național Liberal

Postat de pe 25 septembrie 2021

Autor: Adrian Lambru

Florin Cîțu câștigă cursa electorală pentru șefia Partidului Național Liberal cu 2.878 de voturi (60,2%). Contracandidatul său, Ludovic Orban, a reușit să obțină 1.898 de voturi (39,7%).

„Acest vot mă onorează și mă responsabilizează. Nu mă surprinde alegerea dvs, am spus din primul moment că echipa câștigătoare e singura soluție pentru PNL” – susține Florin Cîțu după aflarea rezultatelor.

Pe de cealaltă parte, contracandidatul său a declarat că „între Ludovic Orban și Klaus Iohannis nu mai există nici un parteneriat. Demisia mea din funcția de președinte al Camerei Deputaților va fi luni la prima oră pe masa președintelui Florin Cîțu”.

În urma congresului PNL de sâmbătă, 25 septembrie, Florin Cîțu a obținut 2.878 de voturi, 60,2% din numărul voturilor valabile. Ludovic Orban a obținut 1.898 de voturi, 39,7%. 72 de voturi au fost anulate.

Congresul PNL a fost organizat cu 5000 de delegați la Romexpo, în scenariul în care capitala a trecut de 4 infectări la mia de locuitori.

Săptămâna viitoare, jurnaliștii GOLD FM vor comenta, împreună cu invitații acestora ziua congresului, jocurile de culise și posibilele strategii din cadrul Partidului Național Liberal, dar și ce vor face celelalte formațiuni politice.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background