Femeie din Spania arestată pentru discriminarea LGBT

Postat de pe 26 februarie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Scamatoriile Iosefinei” difuzată la Radio Gold FM, jurnalista Iosefina Pascal a prezentat trei știri absolut șocante din presa externă.

O femeie din Spania a fost condamnată la 6 luni de închisoare cu executare și a primit o amendă de 720 de euro pentru că a jignit un transsexual, afirmând că există doar 2 sexe. A fost acuzată de delict împotriva drepturilor fundamentale și împotriva libertăților publice. Instanța a hotărât că inculpata a fost ghidată de intenția de a umili o femeie transgender pentru că nu s-a supus unei operații de reasignare genitală și că a transmis mesaje pe rețelele de socializare, prin care disprețuia victima.

Au apărut statistici interesante care prezintă faptul că peste 70% dintre prizonierii transgender au fost încarcerați pentru fapte de violență sau pentru agresiune sexuală, arată The Telegraph. Majoritatea prizonierilor sunt bărbați biologici, încarcerați în închisori de femei.

Un studiu publicat în New York Post încearcă să demonstreze că „oamenii ar putea să influențeze încălzirea globală prin respirație”. Această idee se vehicula încă din pandemie, când Bill Gates susținea că, prin faptul că s-au purtat măști, a fost redusă poluarea.  

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background