„Falsul propagandistic pro-american din România”– H. D. Hartmann, la GOLD FM

Postat de pe 9 februarie 2022

Autor: Adrian Lambru

Analistul geo-politic H. D. Hartmann a declarat în cadrul emisiunii “Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de la Gold FM că: „Falsul propagandistic pro-american din România provoacă confuzii. În Europa nu este doar influența americană, ci și cea rusă și cea germană și cea poloneză și așa mai departe”.

Europa s-ar fi aflat sub umbrela puterii militare americane, sistem în care s-ar afla și țara noastră, pitrivit lui H. D. Hartmann. România și-ar fi dezvoltat filozofia politică și de securitate în acest sistem american. În ultima perioadă, Federația Rusă ar fi intervenit în spațiul european nemulțumiră fiind de această influență de peste ocean.

„Rusia a fost și va fi mereu super-putere europeană, nu asiatică, așa cum vor să inducă în eroare unii așa-ziși comentatori și analiști de pe la noi” – spune Hartmann. „Și nu numai atât! Rusia este putere nucleară, super-sonică și tehnologică. În Europa puterea militară principală pe partea estică este Rusia, necontenit”.

Lupta dintre SUA și Rusia privind influențele în Europa

La momentul actual, Statele Unite ale Americii și Rusia ar fi cele două puteri dominante în ceea ce privește spațiul european, conform spuselor analistului geo-politic. Cu toate acestea, președintele Franței Emmanuel Macron sublinează faptul că această luptă a influenței ar trebui să țină și de interesele statelor europene.

„În Europa mai există și Germania, și Polonia și Italia și Suedia și alte state care nu au interesul să se vadă distruse de un război în Ucraina. Asta spune Macron la conferința de presă ținută alături de președintele Rusiei. Președintele francez recunoaște influențele puterii de la Moscova în spațiul european, iar asta i-a făcut pe pro-americanii ăștia de la noi să-l critice. Îl critică pentru că a spus un adevăr deranjant” – a adăugat H. D. Hartmann.

Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background