Expert de top în climă: „Încălzirea globală va fi istorie până în 2030!”

Postat de pe 21 mai 2024

Meteorologul, profesorul David Dilley, spune că se va face mult mai frig și că nivelul de CO2 ar putea chiar să scadă la niveluri periculos de neproductive. Expertul în climă a discutat despre perspectiva sa asupra încălzirii globale și despre importanța înțelegerii ciclurilor climatice naturale ale Pământului.

„Încălzirea globală va fi istorie până în 2030”, a spus Dilley. El a subliniat că actualul ciclu de încălzire globală este prima dată când sunt disponibile date instrumentale și că au existat mai multe cicluri de încălzire și răcire globală de-a lungul istoriei Pământului.

Prof. Dilley este meteorolog, climatolog, paleoclimatolog și fost meteorolog al Serviciului Național de Meteorologie al NOAA. Este fondatorul și directorul general al Global Weather Oscillations („GWO”), o companie puternic implicată în cercetarea și dezvoltarea tehnologiei de predicție a ciclurilor climatice și meteorologice naturale.

Are 54 de ani de experiență, de la Forțele Aeriene la NOAA National Weather Service și GWO. În calitate de cercetător științific principal și meteorolog pentru GWO, profesorul Dilley a dezvoltat tehnologia ClimatePulse bazată pe ciclurile geomagnetice ale Pământului, Lunii și Soarelui și pe modul în care aceste cicluri se aliniază cu ciclurile climatice și meteorologice istorice, actuale și viitoare.

„Pământul este în prezent frumos și cald. Această căldură este propice unei vieți abundente datorită, printre multe alte lucruri, nivelurilor optime de dioxid de carbon care susțin viața plantelor. Priviți în jurul dumneavoastră – vi se pare că această planetă verde și luxuriantă este pe moarte? Când se va răci, viața pe Pământ nu va fi atât de bună. Din nefericire, nu putem face nimic în această privință, cu excepția pregătirii generațiilor viitoare cu cele mai bune dovezi pe care le putem aduna, mai degrabă decât cu o dogmă politică ignorantă și ignorantă despre încălzirea globală neîncetată și irațională.”, spune cercetătorul climatic.

sursă: ziuanews.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background