Emilio Ghaman la Golden Hour cu Jessie: Previziuni feng shui pentru aprilie și remediile casei

Postat de pe 3 aprilie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, Emilio Ghaman a prezentat care sunt previziunile feng shui pentru fiecare zodie în parte, oferind totodată câteva remedii utile pentru diminuarea energiilor negative de conflict de luna aceasta.

Energia dominantă a anului este adusă de steaua 3, care generează stări conflictuale și nemulțumire, situația putând degenera în conflicte accentuate, certuri, probleme în justiție sau chiar procese. Ideal ar fi să nu lăsăm această energie să ne afecteze și să-i luăm puterea de a avea o influență negativă asupra noastră. În acest an, energia conflictuală vizează relațiile de la locul de muncă, relațiile de cuplu și prieteniile foarte vechi. Pot apărea despărțiri, separări sau certuri care duc la distrugerea prieteniilor care păreau trainice. Emilio Ghaman a sugerat că folosirea elementelor de foc pentru armonizarea feng shui-ului casei ar fi o idee bună, însă nu trebuie exagerat cu folosirea acestor elemente.

Pentru a diminua energiile de conflict, se pot folosi accesorii de culoare roșie sau cu pigment roșu, cum ar fi vesela din ceramică roșie poziționată în mijlocul casei, lumânări de culoare roșie sau folosirea „celor trei mere” împotriva conflictelor, litigiilor și bârfelor. Totodată, oricăreia dintre zodii îi este recomandat să folosească amulete pentru a se proteja de efectele negative ale energiei lunare. Granatul și rubinul sunt, de asemenea, cristale puternice împotriva certurilor.

Sectorul de vest al casei va fi afectat de energia stelei 5, care este cea mai periculoasă în feng shui, aducând toate tipurile de ghinioane. Pentru a contracara energia negativă a acestei stele se recomandă ca remedii folosirea a 50 kg de metal sau o pagoda cu 5 elemente. Cei mai afectați de aceste elemente nefaste sunt nativii Cocoș, dar sunt vizați și Maimuțele și Câinii.

Previziuni pentru fiecare zodie – Zodiacul Chinezesc

Șobolanii vor avea un an foarte bun, prosper și de succes, însă Steaua 8 le-ar putea aduce probleme de sănătate. În zona de nord a casei ar trebui să amplaseze un wu lou pentru a diminua energiile negative. Le este recomandat să fie mai productivi și să se implice în proiecte noi.

Bivolii și Tigrii se bucură în această lună de apariția unor noi oportunități, fiind binecuvântați de energia stelei 6, care face ca totul să fie rezolvat de la sine. Luna aceasta le este recomandat să fie îndrăzneți și să accepte noi provocări. Totodată, au mult noroc și reușite în plan academic sau la examene. Le poate potența energia pozitivă Calul de vânt, ca amuletă sau obiect.

Iepurele ocupă sectorul de est, fiind una dintre zodiile cele mai bine aspectate anul acesta. Pot avea parte anul acesta de situații care să le schimbe radical viața. Trebuie să fie încrezători în instinctele lor și să-și asculte intuiția. Pot folosi și ei Calul de vânt pentru a-și potența energiile benefice.

Șerpii și Dragonii împart sectorul de sud-est și trebuie să fie atenți la sănătate, pentru că steaua 2 le aduce letargie, oboseală și lipsă de motivație. Le este recomandată utilizarea unui wu lou. Nu este o lună benefică pentru noi relații romantice.

Calul este afectat de steaua 7, care aduce trădări și furturi, putând fi vorba inclusiv de „vampirii energetici” care le fură toată puterea și motivația. Caii trebuie să fie mult mai precauți și să nu aibă încredere în oricine, pentru că riscă să fie păcăliți. Le este recomandat să folosească un scut de protecție cu 3 gardieni, dar și amuleta rinocer și elefant albastru.

Oaia și Maimuța împart sectorul de sud-vest, fiind binecuvântate cu steaua 9, care devine cea mai importantă stea a prosperității în următorii ani. Este o lună în care pot face profituri neașteptate, însă este important să înceapă noi proiecte. Le este recomandat să folosească o placă cu 9 dragoni sau 9 cocori, poziționată în sud-vestul casei.

Câinii împart sectorul de nord-vest cu Mistreții și își revin după o perioadă dificilă. Sunt guvernați de steaua 4, care vizează relațiile romantice, dar și succesul în carieră. În această lună pot fi reluate procesele ce țin de semnarea contractelor, de achiziții sau chiar de schimbarea locului de muncă.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background