Emilio Ghaman la Golden Hour cu Jessie: Energiile de foc ale verii 2024, cum ne protejăm de dispute

Postat de pe 16 iunie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, Emilio Ghaman, terapeut și specialist în feng shui, a analizat cum vor fi lunile de vară ale acestui an din punct de vedere energetic și a oferit câteva sfaturi pentru a ne proteja în călătorii.

Fiind un an cu energie conflictuală, și lunile de vară vor fi de foc din punct de vedere energetic. Vom experimenta tot felul de emoții inexplicabile și răvășitoare pe parcursul acestei veri, vom simți nevoia să facem o schimbare. De aceea trebuie să fim corecți cu noi înșine și să privim mai ales înlăuntrul nostru. Trecem de la un an cu energie de pământ la unul cu energie de foc (2024). Trebuie să ne adaptăm la un alt mecanism de funcționare, al focului. Energia de foc combinată cu energia de ceartă aduce stări de iritabilitate. La nivel planetar, luna iunie poate aduce o energie de succes, de victorie (proiecte care nu au fost duse la final, acum își găsesc realizarea), iar toată lumea se bucură de succes. 

În luna iulie se amplifică energia de conflict, ceea ce înseamnă că putem experimenta stări de furie, decizii luate sub impulsul nervilor. La nivel global pot apărea conflicte la nivel de grup sau de comunitate, de țară sau la nivel de mapamond. Iulie este cea mai înflăcărată lună a anului din perspectiva energiei de conflict și depinde de fiecare dintre noi cum știe să o gestioneze. Iulie este o lună foarte încărcată, mai ales în jurul datei de 5-6. Energia lunii se combină cu energia anului, prin urmare: iunie are combinația de energie conflictuală cu energia de succes a lunii și rezultă o energie de victorie. Iulie are o energie de amplificare care se combină cu energia anului și va multiplica conflictul, de aceea vom avea parte de certuri, dispute, litigii. Ne putem aștepta mai ales la ceartă acasă sau la locul de muncă (colegi sau superiori) și cu prieteni vechi.  

Luna august este numită în feng shui „luna fantomelor înfometate”, fiind o lună a pierderilor, motiv pentru care va trebui să fim mai atenți. Putem avea probleme cu întârzieri, blocaje, pierderea bagajelor, furtul de obiecte și altele, deci trebuie să ne sporim atenția și să ne protejăm. Emilio Ghaman a oferit remedii pentru casă și călătorii: trinitatea merelor, amuleta celor 28 HUM, curățarea energetică, sceptrul de putere Ru-Yi, tehnici de meditație.

Trinitatea merelor este un remediu foarte iubit de toată lumea și constă în 3 mere: mărul anti-ceartă, mărul anti-bârfă și mărul anti-conflict. Mărul este un simbol al păcii, iar acest remediu feng shui nu distruge energia de conflict, dar îi poate lua puterea, făcând-o inactivă. Se așează în zona de centru a casei sau în centrul camerei unde petrecem cel mai mult timp. Amuleta celor 28 HUM este un mijloc de protecție tradițional în feng shui, care poate fi luat în călătorii pentru a ne feri de deochi, mai ales în cazul copiilor mici. Aceste remedii se pot folosi tot timpul anului, după o curățare energetică și exprimarea intenției (le spunem ce să facă). Curățarea energetică se face cu o baghetă de salvie sau lavandă (fumigație), rostim o intenție și dirijăm fumul prin toată casa în cercuri și spunem ceea ce dorim să primim. Se poate face oricând acasă pentru a obține o vibrație de armonie. La birou putem folosi trinitatea merelor sau putem să ținem pe masă un sceptru Ru-Yi, care este benefic pentru putere, succes și abundență. Această amuletă îl poate ajuta pe cel care dorește să-și consolideze leadership-ul. Este bine să ne punem o intenție și să transmitem Universului exact ceea ce ne dorim prin meditație. La următoarea lună plină, pe 21 iunie, accentul se pune pe carieră de aceea atunci este important să fim corecți cu noi înșine.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background